היי, אני חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני חדשה פה ורציתי לשתף כי אין לי עם מי לדבר על זה. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה ולא מצליחים. אני יודעת שזה לא הרבה זמן והרופא נשים אמר לי שיש כאלה שזה לוקח להם שנה ויותר ויש כאלה שזה נקלט על הניסיון הראשון. אני בודקת ביוץ עם בדיקות ביוץ ומנסים לקיים יחסי מין לפי מה שהבדיקות ביוץ מראות וכל חודש מחדש אני מלאת תקווה וברגע שמגיע המחזור התקווה נשברת שוב ושוב. אני מרגישה ממש עצובה ובדכאון מהניסיונות והחוסר הצלחה, בעלי הכי תומך שיש וגם הוא כמובן מאוכזב מאי ההצלחה. חלק מהחברות שלי לא בכיוון של הריון ומי שכן, היא כבר עם ילד ואצלה הצליח מהפעם הראשונה ואני מתביישת לדבר איתה על זה או עם כל אחד אחר לכן החלטתי שאולי פה יש בנות שיבינו אותי או יוכלו לייעץ לי או סתם לתמוך. סורי על החפירה, הייתי צריכה לפרוק קצת
15 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    אני מבינה אותך הכי בעולם!
    אני ובעלי כבר שנה וחצי מנסים ובינתיים ללא הצלחה.
    אסור לאבד תקווה!! ומוקדם מדי להתייאש אחרי חצי שנה בלבד!!
    אני לא מתייאשת ומרגישה שההריון המיוחל אוטוטו מגיע!!
    יש מלא פורומים וחומר מועיל עבורך לקרוא באינטרנט. אני ממליצה!
    ד"א אני גם חדשה לגמרי פה. עברתי הרבה ולמדתי המון בשנה וחצי האלה, אז אמרתי לעצמי שאולי אוכל לענות לבנות פה ושם...
    אם יש לך שאלה על משהו מסויים, את מוזמנת לשאול.
    והכי חשוב לנסות ולא להתייאש! להבין שאם זה מתעכב אז ילזכור שכל עכבה - היא לטובה....
  • רשמת שאת ממליצה לקרוא חומר מועיל.. מה למשל?
  • לדוגמה, אני ממליצה על הספר "שיטת המודעות לפוריות". אני קניתי אותו ב"צומת ספרים". יש שם כל כך הרבה ידע מועיל!!!

בפורומים יש המון בנות בסיטואציות דומות לשלי. קראתי, למדתי, התעודדתי...
  • תודה רבה לך. אני מקווה שאני אצליח להתעודד וכמובן מקווה ששתינו נצליח להיכנס להריון בקרוב
  • אמן ואמן!!!

תקחי נשימה עמוקה ותתעזרי בסבלנות!!

יוליה
  • מה שיותר מלחיץ אותי זה גם הגיל... כולם מסביבי אומרים שככל שיותר מבוגרים, יותר קשה להיות בהריון וללדת ולטפל אחרי זה בילד
  • אולי זה היה ככה פעם...

אבל הזמנים כבר אחרים וכולם כבר מביאים ילדים בגילאים מבוגרים יותר יחסים למה שהיה בעבר.

שלא ילחיצו אותך!!! הלחץ הזה שאת מכניסה לעצמך בראש - רק יזיק לך! אלה לא רק מילים, זה באמת מזיק!!!

אני מזמן כבר עברתי את גיל ה-30 (קשה להאמין) ותמיד רציתי להיות אמא צעירה, אז מה אני אגיד? זה מה יש ועם זה ננצח!!!!!!!!
  • אני חייבת להגיד שהרגעת ועודדת אותי קצת.. תודה רבה לך, אני באמת מכל הלב מאחלת ששתינו ניכנס להריון בקרוב ????
  • היוש
    בנות יקרות שיהיה לכם בהצלחה
    ומהניסיון שלי לחץ לא עוזר פה בכלל
    אני ובעלי שנה ניסנו ואחרי שנה ובמקביל הלכנו לרופא בבריאות האישה למרות שלא פתר את הבעיה
    אז אני התעקשתי ללכת לרופא פרטי 4בל זה לא העיניין
    העייינין שגם בגילנו 30 + הם נותנים לך שנה כדי להכנס להריון
    אז היי מי יודע זה עוד יבוא בעוד כמה ימים /שבועות
    החשוב לא להיות לחוצים ולנסות לקחת כל מה שקורה לטובה ולא להתייאש
    ההמלצה שלי אולי גם לפנות לרופא אחר;)
  • הרופא שלי אמר שאין סיבה לדאגה אם מנסים פחות משנה, אחרי שמנסים שנה שלמה אז אפשר לנסות לעשות כל מיני בדיקות.
    מיכל, הצלחת להיכנס להריון? יש לך אולי טיפים לתת? לגבי לחץ זה לא תמיד בשליטה
  • היוש שוב
    האמת שאחרי שהלכנו לרופא פרטי והוא שם לב ישר שבעלי מתקשה להוציא זרע בשלמותו(לתת בדיקת זרע בדיקה שעושים כשפונים לראשונה לרופא נשים פריון)
    אז הוא הציע ניתוח שזה באמת משהו פשוט ואני התחלתי הזרקות ועשו לי הפרייה והגענו כך להריון המיוחל והמבורך
    בגלל זה אני ממליצה לבדוק עוד חוות דעת אצל עוד רופא אם הרופא המטפל לא נותן לך תשובות ברורות
    ואני התקשתי ללכת לרופא פרטי אחרי שראיתי שהרופא בקופה לא פתר לי תבעיות ומאחר שאנחנו בגיל 30 ו... והזמן מתקתק
    ואני לא מצטערת לרגע
    אבל עדיף קודם לשמוע ..לבדוק עוד אופציות
    והכי חשוב לא להיות בלחץ
    שיהיה בהצלחה;)
  • מסכימה במילה במילה עם מיכל
  • גם אנחנו.. לא נקלטנו בשנה הראשונה לנישואים כי היינו לחוצים. כל חודש היו מגיעים אלינו ושואלים אם יש משהו חדש.
    אבל לא... ברגע שהפסיקו לשאול כי עניתי להם: "אני בכלל לא ממהרת.. למה אתם שואלים כל פעם?" בדיוק אחרי חודשיים נקלטתי.

רק שאני לחוצה שום דבר לא עובד אצלי. ברגע שאני משחררת את המחשבה כל דבר הולך לי טוב יותר.

בהצלחה לכולן!!

סגלגלה זהו שמי וצבע הכי אהוב עליי סגול!!
  • בנות יקרות :-)
    ממליצה לעשות מעקב זקיקים אצל רופא נשים. הם פשוט אומרים מתי יש ביוץ.... כי המקלונים לא תמיד מדוייקים....
    במקביל אפשר לבקש לעשות לגבר פרופיל זרע
    ויש כאן בראש העמוד טיפים שכתבתי לשיפור פרופיל הזרע
    וגם תזונה שמסייעת בפריון...
    המון הצלחה לכן :-) :-) :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה