לידה שקטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב! ברצוני לשתף במשהו שלא חשבתי שאעבור את זה......ניכנסתי להריון ומאוד רציתי את ההריון לא חשבתי על הפלה לדקה למרות שהגבר התעקש ובגלל זה גם סיימנו את הקשר בינינו...ההריון נימשך טוב הכל עבר בשלום כל הבדיקות והביקורים אצל הרופא..עד שהגעתי לשבוע 34 להריון והייתי אמורה לעבור שוב בדיקה שגרתית אצל הרופא הגענו לשלב של המוניטור ובמהלכו הרופא לא הצליח למצוא דופק לעובר ישר העביר אותי לאולטרסואונד ששם כבר וידא בודאות שאין דופק לעבור...יומיים לאחר מכן עברתי "לידה שקטה" בבית חולים...עכשיו מנסה למצוא דרכים להתמודד עם האבדה מאחר וזה היה הריון ראשון
3 תגובות
עמוד 1
  • אנה יקרה,

אני אבלה וכואבת איתך.
    אין מילים בעולם, שיכולות לנחם אובדן שכזה.
    אני יושבת ובוהה במסך וחושבת מה לאמר לך, איך לכוון, איך להצליח לשלוח מעט חיזוקים ווירטואלים.
    עיטפי את עצמך ככל הניתן בחברים ומשפחה, נסי למצוא סביבך נשים שעברו חוויה דומה. מדהים ועצוב לגלות, שברגע שמרימים את מסך הסודיות מהנושא הכאוב הזה, מוצאים כל כך הרבה נשים סביבנו, שעברו חויות דומות ומעולם לא ידענו.
    דברי על מה שעברת אם כל מי שסביבך ומרגיש לך נכון.
    מנסיונותי הרבים והכואבים, אני יכולה לאמר לך, שעם כמה שזה נשמע קלישאתי, לדבר על זה, באמת עוזר.
    אל תחששי גם לחפש עזרה מקצועית, כי לעיתים, עם כל האהבה של הקרובים לנו, אם הסביבה שלנו לא מספיק רגישה או לא מספיק מבינה את הנושא, את עלולה למצוא את עצמך עם תחושה נוראית של בדידות.
    אל תקלי ראש ואל תנסי לעבור הלאה כאילו לא קרה דבר.

אני שולחת שק של אהבה וחיזוקים,

יעל
  • תודה רבה יעל על החיזוק שלך מקווה להתגבר על זה כמה שיותר מהר
  • אני מאחלת לך בכל לבי שתעברי את התקופה הזו מהר ככל הניתן.

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה