לקראת IVF ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אחרי 6 הזרעות, הגיע הזמן לעלות כיתה ל-IVF, ואשמח לקבל תשובות לכמה שאלות שיש לי:
    אז בחודש הבא אני אמורה להתחיל פרוטוקול קצר.
    בעיקר רציתי כרגע להבין לגבי העדרויות מהעבודה - הבנתי מהרופא שביום השאיבה אצטרך להעדר, והוא אמר שהוא ממליץ גם אחרי ההחזרה להיות במנוחה מלאה מספר ימים (כלומר בכלל לא ללכת לעבודה). האם זה הגיוני??
    אני עובדת במשרד ולא עושה עבודה פיזית, האם באמת יש סיבה להעדר מספר ימים אחרי ההחזרה (שתהיה בע"ה)?

תודה רבה ושיהיה לכולנו בהצלחה ענקית!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי שגית,

המון המון בהצלחה!!

אני עוד בשלב ההזרעות, אך מכירה נשים שעשו (בהצלחה רבה) ivf , ויחד עם זאת, קוראת הרבה ונחשפת להרבה גישות בנושא טיפולי פריון.

דבר אחד משותף לכל הגישות- ההנחיה למנוחה כמעט מוחלטת אחרי החזרת עוברים.
    יש גישות מחמירות שמדברות אפילו על מנוחה מוחלטת של יומיים אחרי הזרעה... כדי לשפר את סיכויי הקליטה ולתת לגוף לנוח ולנקז את מאמציו לתהליך ההתעברות.

כשהם מתכוונים למנוחה זה לא אומר לשכב במיטה כל היום, אך כן לנוח. לא לעבוד בעבודה (משרדית ככל שתהייה), לא לבשל/לנקות/לסחוב וכו...

מקווה שעזרתי קצת בהתלבטות.
    שיהיה תהליך קל ומוצלח!!
  • היווש
    שיהיה לך המון בהצלחה
    אני כבר שנה בתהליך עברתי 4 טיפולים מלאים..
    לגבי העדרות מהעבודה..
    בתחילת הטיפול את אמורה להגיע בערך כול יומים למעקב של בדיקת דם +אולטרהסאונד שזה קורה בשעות המוקדמות של הבוקר 7-8 בערך..
    שלב אחרי זה השאיבה באותו יום את לא מגיע לעבודה..ו2-3 ימים אחרי החזרת העוברים
    אני אישית כל טיפול הגבתי בצורה שונה היו מצבים שכאב לי ממש אז כן העדפתי לנוח בבית כמה ימים והיו טיפולים שמיד אחרי ההחזרה חזרתי לעבודה..(גם אני עובדת במשרד)
    אני בעד לחזור לעבודה ולחזור לשגרה כמה שיותר מהר זה פחות מחשבות להתעסק לגבי הטיפול
    דבר קטן שרציתי לומר אני ממש בעד פרוטקול קצר לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח קל ויעיל!!!
    נקלטתי ממנו להריון שלצערי היה הריון כימי..אבל אני רואה את זה שלפחות נקלטתי זה היה צעד ענק עבורי..

לכל שאלה אנחנו פה
  • היי
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות ולחשוב חיובי
    אני אישית עברתי הפרייה ולקחתי כל השבוע חופש
    ביום של השאיבה ויום אחרי וכבר יומיים אחרי עשו לי החזרה שלקחתי עוד 3 ימים(ושיחמו לי שבוע מלא כי זה הפריה)
    ממולץ לא להתאמץ כל כך מה שכן הייתי נחה שותה הרבה והולכת לטייל קצת קצת התאוררות :)
    מה שכן אם תרגישי מצויין מה שגם אני הרגשתי פשוט בגלל שאני עובדת בחנות אז העדפתי לנוח אבל ככה את יכולה לחזור לעבודה זה עצה שלי
    כי אין כמו שגרה ואת גם לא חושבת על דברים ונותנת לזמן לעבור ככה
    מה שכן לא להיות לחוצה ועוד עצה לחכות לבדיקת דם המיוחלת שתקבע לך אם ההפריה הצצליחה בעזרת השם ולא אם הסטופר אחרי 10 ימים לעשות בדיקה ביתית
    לחשוב חיובי ולהישאר אופטימית זה הכי חשוב
    אז שיהיה שוב בהצלחה ושבוע טוב
  • תודה לכולן :)
    שבוע הבא אקבל את הפרוטוקול, ואתחיל את הטיפול עם קבלת הוסת הקרובה.. די מרגש אני חייבת להודות :)
    עכשיו אני רק צריכה להתחיל לחשוב מה להגיד בעבודה..
  • היי שוב
    זה התרגשות כי מתחילים התחלה חדשה ותקווה חדשה להריון המיוחל;)
    בעבודה עדכנתי רק את הבוס שלי ובנוסף שאולי גם אני אצטרך להיעדר שבועיים (קצת נסחפתי בסוף לקחתי שבוע) ולחברות זה תלווי אם את רוצה לשתף אני העדפתי לוותר כי מישהי שלא עברה לא יודעת בדיוק מה את עוברת זו דעתי ואמרתי להן שאני יוצאת ללימודיםועדייו אין לי תאריכים ברורים

שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
    מחכה לעדכונים;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה