עצתכן באשר לרופא/ה מומלצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי :)

כבר כמה חודשים שאני נכנסת מידי פעם לפורום כאן ע"מ לקרוא מידע. זו הפעם הראשונה שאני מעזה לכתוב.
    אז קודם כל- תודה רבה על המידע הרב והשיתוף שאתן מעלות כאן. זה יקר, מסייע ומשמעותי.

רוצה לשתף אתכן (בקצרה ככל שאוכל) ולבקש את עצתכן...

אנחנו בשנות ה30 לחיינו, מנסים להביא ילד לעולם מזה שנה.
    במהלך השנה נכנסתי 4 פעמים להריון טבעי אך כל ההריונות נפלו בשבועות הראשונים. הופנינו למרפאת פריון. שם נעשה לנו פרופיל בדיקות מקיף ולא נמצאה כל בעיה אצל בעלי או אצלי.
    2 בעיות קלות שכן קיימות אצלי הן: שחלות פוליציסטיות ובעיית קרישה תורשתית קלה (mthfr ).
    רופא הפריון אצלו אנחנו מטופלים המליץ להתחיל טיפולי השראת ביוץ (עם איקקלומין ואוביטרל) ומעקב זקיקים.
    אחרי הרבה מחשבה נכנסנו למסע הזה.
    עשינו 2 סבבים ללא הצלחה (ותחושות זוועתיות מההורמונים).
    כיום אנחנו מחפשים רופא/ה אחר לקבלת דיעה נוספת על "מה הבעיה" ומה עלינו לעשות.
    אנו מתגוררים באזור הצפון.

האם תוכלנה להמליץ לי על רופא/ה?
    אשמח לדעת אצל מי אתן מטופלות והאם הייתן ממליצות לי להגיע אליו/ה?
    חשוב לי נורא להגיע לרופא/ה שהוא קודם כל בנאדם(!!) עם הצלחות, נסיון וחוות דעת חיובית ממטופלות.

אודה מאוד על עזרתכן והמלצותיכן!!
    סופ"ש חיובי :)
    יעל
2 תגובות
עמוד 1
  • היי יעל,
    ראשית בהצלחה,,..
    שנית לא תמיד הבעיה היא הרופא... לפעמים הגוף שלנו במתח מהרצון להיקלט ומהר שהוא מונע מאיתנו להיכנס להריון....
    קחי הכל באיזי ומקווה שבחודש הבא תהיי כבר עם פרי בטן..
    (אומרת לך את זה אחת שנכנסה למסע המיגע הזה. וטרם התבשרה בבשורה משמחת אולי השבוע ??)
    בהצלחה ??
  • רעות,

קודם כל המוווון המון בהצלחה!! מחזיקה אצבעות מכל הלב לבשורות טובות עבורך השבוע!!
    כמה זמן את במסע הזה?

תודה על המענה והעידוד.

האמת שאין לי טענות או ביקורת על הרופא שאני נמצאת אצלו עכשיו. אני מחבבת אותו ומעריכה את שיקול דעתו (במסגרת מה שאני מבינה ויודעת על תהליכי טיפולי פריון).
    הרצון שלנו ללכת לקבל חוות דעת נוספת נובע מכך שהטיפול ההורמונאלי משפיע עלי מאוד לרעה מחד, ולא עושה את העבודה מאידך (לא הלאיתי בפרטים, אך הבדיקות מראות שהאיקקלומין לא עושה עלי את העבודה).
    לפני שאני ממשיכה להלאיט את עצמי בהורמונים וממצה את 2 הסבבים הנותרים של טיפולים עם הזרעה, אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת ונקודת מבט של רופא/ה אחר על המצב שלנו והדרך הטובה ביותר להמשיך.

שיהיה שבוע של בשורות טובות לכולנו!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה