לא מצליחה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    אני לא יודעת מה לעשות ..
    אני ובעלי מנסים כבר כ 4 חודשים להיכנס להריון, ( ואני יודעת שזה לא הרבה)לפני שהתחלנו לנסות הייתי על גלולות בערך שנתיים וחצי וכש פניתי לרופא שלי היא אמרה שלא צריך לעשות משהו מיוחד כדי לנקות את הגוף, פשוט לנסות, היא הפנתה אותי לבדיקות השיגרתיות שעוסים,ואני נוטלת חומצה פוליט. אני כבר רכשתי ערכת ביוץ חודש שעבר וקיימנו יחסים כימעט כל יום מרגע שהתחלתי לבדוק לפי הערכה, וכלום.. אני מרגישה מיועשת מהניסיונות.כולן אומרות לי שאני צריכה לא לחשוב על זה ולא להיות בלחץ, ואני לא מצליחה כל חודש אני מחקה שהמחזרור לא יתחיל וכשה הוא מתחיל אני מקבלת את זה קשה..
    אני באמת לא יודעת כבר איך להפסיק לחשוב על זה כל הזמן, על למה זה לא מצליח לי... אולי תוכלו ליעץ לי איך לעשות את זה.
    תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    קודם כל 4 חודשים זה לא הרבה בכלל
    ואת צריכה להרגע כי לחץ משפיע על הכניסה להריון מנסיון
    ואולי כדאי לבדוק את ימי הביוץ שלך שעוזר
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • הי אנה :-)
    תבררי עם הרופאה שלך האם היא עושה מעקב זקיקים, ואם כן זה יוכל להגיד לך בדיוק מתי לקיים יחסים ומהו חלון הפוריות שלך.
    גם אם היא לא עושה, ישנם רופאים שעושים זאת. היא בוודאי תוכל להפנות אותך :-)
    מאמינה שהכל יהיה בסדר!!!
    בהצלחה !
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה