מעבר מבקבוק להנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

התינוק שלי בן 3 שבועות כשבכל הזמן הזה היו נסיונות להנקה ותוך כדי שאיבה ומתן בבקבוק. כעת ברצוני לעבור להנקה מלאה אולם התינוק מתקשה לתפוס את הפטמה. לאחר שנפגשתי עם יועצת הנקה היא המליצה על שימוש בפטמת סיליקון (על אף שהפטמות שלי אינן שקועות) בשל ההתרגלות של התינוק לפטמת הבקבוק. רציתי לדעת האם קיימות דרכים נוספות להקל על המעבר מבלי להשתמש בפטמות הללו והאם לאחר השימוש בהן אוכל להניק בלעדיהן? האם התינוק לא יתרגל גם אליהן?
1 תגובות
עמוד 1
  • מנסיוני אני יכולה לספר לך- ילדתי תינוקת קטנה (2.5 קילו) והיא לא הצליחה לינוק בכלל, יועצת הנקה המליצה לי על פטמת סיליקון ומגיל שבוע וחצי התחלתי להניק איתה וזה היה נהדר! סוף סוף היא ינקה!
    מדי פעם ניסיתי לגמול אותה מהפיטמה וכשראיתי שקשה לה המשכתי לפני כחודש בערך היא הצליחה לינוק בלי הפיטמה ולאט לאט הפסקתי להשתמש בה ועכשיו, היא בת 5 וחצי חודשים יונקת רגיל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה