היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכן, טיפול ה-ivf הצליח!! אחרי 12 יום מההחזרה עשיתי בדיקת דם ויצא 67, אחרי יומיים שוב בדיקת דם ויצא 133.. מה עושים עכשיו? אפשר להמשיך עכשיו מעקב הריון רגיל אצל רופא הנשים שלי?
תודה
3 תגובות
עמוד 1
היוש מזל טוב ובשעה טובה להריון קל בריא ממה שידוע לי ומניסיון עד שבוע 7 הייתי במעקב באסף הרופא איפו שעשיתי את ההפרייה המוצלחת ומשבוע 7 כבר עברתי לטיפול האישי של הרופא הנשים שלי(זה שגם עשה לי את ההפרייה)ועכשיו אני במעקב הריון במקביל בבריאות האישה עם אחות ליווי הריון שוב מזל טוב ותתחילי להנות מהריון שבת שלום;)
תודה!
איזה כיף לשמוע!! פולי שיהיה בשעה טובה והמון בהצלחה.. אפשר לשאול איזה טיפול זה היה?במספר?