מתפרקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. חייבת את העידוד שלכן. לקראת הפרייה שניה מרגישה ממש מתוחה ולחוצה.. קשה לי הזריקות בטירוף.. עדיין לא משלימה עם זה נפשי ופיזי.. מפחדת בטירוף מהשאיבה.. הראשונה הייתה ממש קשה .. מטבעי לחוצה מאד ופשוט שונאת את עצמי כזאת ! אשמח לעידוד קצת ומי שמזדהה...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני אמנם עדיין בשלב הזרעות אבל אני מזדהה ומבינה את התחושה
    תנסי להרגע
    ולעשות דברים שעושים לך טוב
    תזכרי תמיד שזה למטרה טובה ובעז"ה הפעם זו הפעם שלך כך צריך לחשוב ולהאמין
  • היי
    קודם כל את חייבת אבל חייבת להירגע
    תנסי לחשוב חיובי ולקחת את העניין עם הזריקות בקלות הלחץ משפיע (אני הייתי מזריקה לעצמי מול המראה וברגע שמכניסה את המחט עוצמת עיינים ואז מוציאה)
    ואם אתת עוברת הפרייה זה בכלל לא כואב אולי רק הדקירות אחרי זה ותחושה של אי נוחות
    את חייבת להסתכל על התהליך באופן יותר רגוע ויותר חיובי שאת עכשיו עוברת הכל כמו גדולה ובסוף תחזיקי תינוק/ת שיחלת לזה כל כך
    בשורות טובות;)
  • היי,

את בהחלט חייבת להיות רגועה , לחץ לא עוזר לתהליך...
    אז כן בהחלט הטיפול הראשון מלחיץ אבל את תראי שהשני ברגע שאת כבר יודעת לקראת מה את הולכת הוא לא נורא... גם לזריקות מתחילים להתרגל... פשוט לפני שאת מזריקה תנשמי עמוק ותחשבי על העזרה הגדולה שאת עושה לגוף שלך לקראת התינוק שאת הולכת להחזיר אליו.... תתני לעצמך תחושה טובה וחיובית זה מאוד חשוב....
  • אין מצבבבבב שאת מתפרקת שניני את הכי חזקה שיש תמיד תגידי לך את זה בראש
    התוצאה הסופית משתלמת כך שכל הזריקות האלו זה הכי קטן עלייך..
    אני לקראת שאיבה מספר 4 וכל פעם מחדש אני מפחדת כאילו זו הפעם הראשונה
    אבל מנסה לחזק את עצמי שהמטרה כל כך שווה תנסי לא לחשוב על זה..
    תצאי תבלי תפגשי עם חברות..
    מאחלת לך המון בהצלחה ושיעבור לך הכי קליל שיששש
  • היי מתוקה,
    מתפרקת??!! ממש לא!!! אנחנו לא מתפרקות!!! אנחנו הכי חזקות בעולם ואנחנו נחבוק הרבה ילדים. כולנו במסע מפרך ולא קל בכלל. זריקות, הורמונים, צפייה, אכזבות אבל אנחנו חזקות ומאמינות ואוטוטו זה יקרה!!
    מוצר להיות בלי מצב רוח לפעמים אבל לא להתייאש. אנחנו צריכות לשאוב את כל הכוחות ולהיות גיבורות.
    שבת שלום שולחת לך חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה