אשמח ליעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יכולה עם הסקרנות שאחרי הזרעה
    חייבת את עצתכן
    בגלל שאני כזו שלא יכולה לחכות מאז ההזרעה בצעתי כל יום בדיקות ביתיות וב3 ימים הראשונים היו 2 פסים חזקים (בגלל האוביטרל)
    ולאט לאט יורד לפס אחד... ביום רביעי הקרוב זה שבוע מההזרעה

האם זה סימן שאין הריון כי אני לא רואה שהפסים מתחזקים או שזה ממש מוקדם מידי ועוד יש סיכוי ???

תודה על הכל סליחה על החפירה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני יומיים אחרי הזרעה
    לפי מה שאני יודעת אין בשביל מה לבדוק במשך שבועיים
    עדיף להתעסק בדברים אחרים
    לבלות לנפוש או כל דבר אחר מהנה
    ואז... לבדוק אם יש איחור או שחלילה כבר תדעי לבד שלא

מחזיקה לנו אצבעות!
  • הייי
    עצה שלי מכל הלב זה לחכות וכמו ששיר אמרה להתעסק בדברים אחררים
    ככה גם תהי בפחות לחץ הלחץ הזה משפיע וגם האורביטל נשאר בגוף 12 יום אם אני זוכרת טוב

בשורות טובות;)
  • תודה לכן ממש אמן ונצליח עוד החודש כולנו

וכן האוביטרל אמור להתנקות אחרי 12 ימים
    אבל זה הקטע ששמתי לב שבהתחלה היו 2 פסים חזקים וזה הולך ודוהה ז"א שהזריקה מתנקה מהגוף

השאלה אם זה מצביע עדיין על אי הריון ...

תודה לכןןן
  • תחשבי על זה שבדרך טבעית ניתן לבדוק בערך יומיים שלושה לפני איחור וגם אז... לא תמיד יוצא חיובי
    עדיף להמתין לתאריך המיועד ולבדוק...
    אגב פעם הייתי כמוך ישר בודקת אז שהבנתי שנפשית זה לא טוב... צריך לבצע בדיקה בזמנים שהיא נועדה להם...
    בהצלחה ;)
  • את מקסימה נסיתי להגיב כמה פעמים ונתקע חחח תודה רבה לך עלהתמיכנ
  • את מקסימה נסיתי להגיב כמה פעמים ונתקע חחח תודה רבה לך על התמיכה ובע״ה בקרוב לכולם
  • הי לאה
    בדיוק באתי לכתוב שאלה דומה... אני יודעת שהאוביטרל משפיע ולי המליצו לחכות שבוע- שבוע וחצי אחרי הזרעה כדי לעשות בדיקה ביתית. מאוד קשה לחכות ואני איתך!!! טיפול רביעי רצוף ואחרון לפני ivf ומשתגעת מההמתנה (3 ימים...) אז מאחלת לשתינו שנחזיק מעמד ובהצלחה!!!
  • היי
    לילא נקלט בסוף מקווה שההזרעה הזו כן תצליח -- גם אני לא רוצה לעבור להפריות הסיפור אצלי קצת יוצא דופן סובלת מהידרוסלפינקס
    מקווה שהצליח לך !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה