כאבים בכף הרגל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, רציתי לשאול לגבי כאבים בכף הרגל שמאוד מטרידים אותי
    (אני בשבוע 30) , רציתי לדעת אם יש טיפולים של רופא אורטופד שמותרים גם בזמן הריון,
    גם בזמן היריון, האם יש תרופות או טיפולים שאסור?
    נכנסתי לאתר כאן של אורטופד מומחה - ד"ר דרור רובינסון שמציג
    את הטיפולים שקיימים היום לכאבים כאלה בעקב.

לפני שאני קובעת תור לרופא אורטופד רציתי לשמוע קודם אם זו בכלל
    האפשרות הנכונה או שיש לרפואה האלטרנטיבית פתרונות טבעיים לנושא הזה
    בהריון
    תודה רבה.

סיגילאתר כאן של אורטופד מומחה - ד"ר דרור רובינסון
3 תגובות
עמוד 1
  • הי סיגי
    הכי מתאים כאן זה כמובן....רפלקסולוגיה !!!!! כמובן אצל מטפל/ת שמתמחים בהריון ולידה !!!
    לפעמים המטפלים בקופה עברו את ההכשרה המתאימה. שווה לבדוק.ואם לא אז פרטי. היתרון הוא גם שיגידו לך על איזה איזור בגוף הכאב "יושב"! בונוס :-)
    לענין האורתופד....לא מכירה טיפולים כאלה בהריון...לא אומר שזה לא טוב. אני פשוט לא מכירה....בכל אופן לא הייתי נותנת למישהו שלא עבר הכשרה להריון ולידה לדעת לי ברגל או בגוף בזמן הריון...
    בהצלחה !
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • יופי תודה רבה רבה! עשית לי סדר
  • בשמחה :-)

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה