בן הזוג נטש בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. בבקשה אל תשפטו. התחלתי לצאת עם בחור מדהים, אהבת חיי, הכל לראשונה בחיי היה קל וזורם, עברתי לגור אצלו אחרי שבועיים ואחרי חודשיים טסנו חודש לארהב. חזרנו, התוכנית היתה לפחות לפי מה שאני הבנתי להעביר את הדברים שלי אליו להתארס ולהתחתן בקיץ. ואז גילינו שאני בהריון. מאותו רגע הבחור התחיל להילחם בי ללא רחם. חזר בו מלגור אצלו והציע דירה שנעשה חצי חצי, לא רוצה להתארס פתאום אולי רק אם אחתום שנעשה חצי חצי בכל ההוצאות כולל של הילד, כמובן שהסכם ממון שעל זה תמיד הסכמתי, נלחם על הקשר שלו עם הידידות שלו, נלחם שהוא חייב לנסוע לצלול באילת עם חברים מידיי פעם, ומאז נסע כמה פעמים, אני מצידי נלחמתי להישאר איתו עד שלא הבנתי על מה אני נלחמת מה כבר נשאר פה מזוגיות? כנראה שאני צריכה לשבור את הראש לבד מבחינה כלכלית, שהוא לא ממש בקטע של להתחתן, הוא לא רוצה עוד ילדים. הוא כן מאוד אוהב אותי ורוצה לבלות איתי כמו בהתחלה. חתכתי בחודש השלישי, אני בחודש שישי ובדיכאון עצום מאז. אני לא מעכלת שאני עוברת את ההריון הזה לבד, הוא לא ממש מתעניין בהריון רוצה כן לבלות איתי בכייף וזהו, אני בת 36 הוא בן 31, אני לא מפסיקה לבכות וכל כך מצטערת שאני מצערת את העובר, אני לא מצליחה לראות את האור וממשיכה להיות לא בטוחה בן האהבה בלי אליו והרצון שהכל יהיה פשוט יחד איתו לבן כמה נמוך מבחינתי אני צריכה לרדת, מלבד התנאים שלו אני שבורה מהאכזריות שלו פשוט להיעלם ולא לשאול, לבינתיים אני עוברת לגור קרוב לאמא מטפלת בהכל לבד, כל הבדיקות והחוויה, בקרוב אקנה חבילת לידה שאין לו עיניין להשתתף, למרות שאני מבוגרת לא נולד בי הצורך לאמהות, והמצב הזה הוא מבהיל אותי ומבייש אותי מאוד להסתובב עם בטן בלי טבעת. בבקשה שמישהו יגיד משהו שיעזור לי להרגיש טיפה יותר טוב אני מיואשת!
4 תגובות
עמוד 1
  • יקירה , אני אומנם לא באמת יודעת מה זה אבל הלב שלי 4יתך כי יש כל כך הרבה סיפורים כמוך.
    אני לא יודעת אם האופי שלך חלש או חזק
    כל שעלייך לעשות זה לחשוב רק על הבייבי שלך את לא יודעת באמת מי הבן אדן שאמור להיות הרבא באמת
    יכול להיות שהוא אדם רע ואת לא יודעת תמיד טוב להגיד הכל לטובה כי בזה אני יודעת בוודאות שהכל לטובה עדיף לך ךגדל ילד בלי נישאוים מאשר עם נישואים שכל החיים יהיה בניגם ריבים והילד יגדל עוד יותר גרוע
    זאת המציאות שה המצב שלך כרגע את חייבת להתרומם ולהעלות את המצב רוח שלך ילד זה עולם ומלאו זאת אהבה שלא קיימת בכל העולם זאת אהבה שלא תלויה בדבר מי כמוני וכמו עוד אלפי אמאות יודעות הנזק שאת עושה זה לעובר ולך אני מאחלת לך שה יאיר לך את דרכך ובעזרת ה תלדי בידים מלאות ותיראי שעדיף לבד מאשר ביחד שיעשה לך רע!!!!
  • האבא***
  • הי מתוקה!!
    קודם כל חיבוק גדול גדול :-) :-) :-)
    מבינה לליבך ומבינה מה את עוברת.
    ברמה הפרקטית, ממליצה על תמצית שנקראת sweet chestnut. זו תמצית של פרחי באך שמיועדת בדיוק למצב הזה....היא תרים אותך....(את קונה אותה בכל בית טבע ושמה 2 טיפות בבקבוק מים ושותה במהלך היום)
    מציעה לך גם להצטרף לקבוצות תמיכה בפייסבוק או בכל מקום אחר...בקיצור להיעזר בתמיכה מקצועית שתקל עליך לעבור את 3 החודשים הקרובים ובמיוחד את כל מה שיגיע אחריהם.
    התינוק שלך בבטן מחבק אותך חזק ואוהב אותך הכי הרבה שרק אפשר....כל פעם שעצוב לך- תיזכרי בזה :-)
    מעבר לזה, אני אחלוק איתך את הנסיון הטיפולי שלי בהקשרים האלה....תשאלי את עצמך מה הסיבה שבגללה/ בזכותה אני במצב הזה ?
    ברגע שתביני (מוזמנת להיעזר בי) כל ההתנהלות תהיה לך הרבה יותר קלה!!!
    תכתבי לי :-)
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • נשמה את בת 36 וקיבלת מתנה! אחרי שתלדי תביני במה זכית! את עוד תודי לו בעתיד על המתנה הזו אפילו שכרגע זה ניראה לך לא לעניין המצב הזה להסתובב כך בלי טבעת. בימינו ישנן המון אמהות חד הוריות שהולכות לבנק הזרע וזה לא מעניין אף אחד איך ולמה היא בהריון. תהיי מאושרת ותהני מחווית ההריון המדהימה! אולי יום יבוא והוא יראה את הילד או הילדה שלו והכל ישתנה והוא יבין מה הוא מפסיד.
    תחייכי ילדה של אלוהים. קיבלת את נשיקת ההריון ממנו.
    אני מאחלת לך אושר ואהבה עצמית. שתפי חברה טובה או אחות שתלווה אותך לבדיקות ותנסי לחייך! כל ילד בא עם פת הלחם שלו. את תראי שהמזל יאיר לך פנים!!!
    בהצלחה יקירה. אני שולחת לך חיבוק חם ואוהב אפילו בלי להכיר אותך.?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה