התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    אני חדשה כאן.... בת 39 אמא לשלושה ילדים מדהימים. כל ההריונות היו בסדר, קצת טיפולים אבל לא רציני. מאוד רוצים ילד רביעי... כבר שנתיים מנסים, 6 הזרעות הזרקות ולא הולך... הרופאה אומרת שהסיכוי היחידי הוא ב ivf...
    מצד אחד ממש מוכנה ללכת על זה. יאלה, לפחות אוכל לומר שעשיתי הכל... מצד שני יש לי 3 ילדים אז מה הלחץ?... אני חודשיים בעבודה חדשה שלוקחת ממני הרבה אנרגיות (אבל מאוד נהנית ומרוצה), אנחנו בין דירות, בתקופת מעבר, וחושבת אולי זה גדול עליי... סביבי חברות שעברו את זה ואומרות זה ממש לא נורא ושלפחות אנסה פעם או פעמיים ואם לא ילך אשחרר ביתר קלות.
    קצת מבולבלת, עייפה מההורמונים וה הזרקות ואשמח לשמוע ממי שעברה או עוברת.
    תודה וסליחה על האורך....
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני מבינה שאת כל כך רוצה ומבחינתי המטארה מקדשת את האמצעים;)
    אני כמו חברות שלך אומרת שתנסי כמה הפריות כי בכל זאת לא תהליך פשוט כל הזריקות לנוח אחרי זה ההורמונים משתוללים עייפות מעקב זקיקים כל יומיים שלושה
    אהל אם את כל כך רוצה לכי על זה
    מאחלת לך בהצלחה ובשורות טובות
    ומבינה את הצורך בילד רביעי ילדים זה השמחה שלנו בחיים
  • תודה רבה!!! כיף לקבל חיזוקים ואמפתיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה