אני בפאניקה - מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    לפני 5 ימים גיליתי שההריון נקלט, אחרי כ-4 סיבובים של IVF. (אני לבד, בלי בן זוג)
    עכשיו אני בהיסטריה: אני פתאום מפחדת שזה גדול עלי, שאני לא אצליח לעשות את זה פיזית ונפשית. שלקחתי על עצמי יותר מדי.
    אני לא יודעת אם להמשיך.
    אם אפסיק לקחת את התמיכה ההריון יפסק?
    תודה רבה וסליחה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    ראשית אל תחליטי שום החלטה בפזיזות ומתוך חרדה ולחץ!!!
    השגת את ההריון הזה אחרי מאמצים רבים, וזה לא מובן מאליו.
    במרבית יחידות ה IVF יש פסיכולוגית או עובדת סוציאלית שעובדת עם הצוות והמטופלים, אני מאוד מאוד ממליצה שתיפגשי איתה. תשבו תדברו והיא תעזור לך לקבל החלטה מושכלת וגם להתארגן על מערכת תומכת שתעזור לך בהמשך הדרך. בוודאי שאינך צריכה להרגיש שאת לבד, הורים אחים וחברים יכולים לתמוך ולעזור.
    אם אין גורם מקצועי כזה ביחידת ה IVF, התייעצי עם האחות או הרופא שלך והם יוכלו להפנות אותך למישהו מתאים.

מאחלת בשעה טובה ובהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה