חדשה כאן. אשמח לייעוץ ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן. אז אחרי כמה חודשים שאני משתתפת בפורום של מנסים להיכנס להריון ,אני עוברת לכאן. קצת אספר על עצמי: אני בת 25 מנסה להיכנס להריון כבר 8 חודשים.. עברתי כבר כל בדיקה אפשרית (לחצתי על הרופא שלי שיתן לי בדיקות כי מבחינתו פחות משנה עוד אין מה להילחץ) בכל מקרה הכל יצא תקין. בעלי ניגש לבצע בדיקת זרע לפני שבוע אחרי שלחצתי עליו ולצערי גילינו כנראה מה הבעיה . כל הבדיקה תקינה חוץ ממורפולגיה 0 % !!! ניגשתי עם התוצאות האלה למומחית פיריון וכנראה שאוכל להיכנס להריון במיקרה הטוב בהזרעות ובמקרה פחות טוב בהפריות. עברו עלי ימים לא קלים, אני נורא מפחדת מהזריקות וההורמונים ולא חשבתי שאגיע לזה אי פעם במיוחד שלעולם לא היו לי בעיות אצלי וכל הבדיקות שלי תמיד היו תקינות . האם תוכלו קצת להסביר לי איך התהליך ואולי להרגיע אותי קצת? אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על זה. גם אשמח לשמוע כמה זמן זה לוקח כל התהליך כי אני כבר רוצה את זה כ"כ וחסרת סבלנות
7 תגובות
עמוד 1
  • ועוד שאלונת.. האם אתן מציעות לעשות זאת דרך הקופה או באופן פרטי? תודה לעונות
  • יקירתי
    הגעת למקום הנכון שבו אנחהו משתפות מייעצות חולקות את אותו התהליך החששות והפחדים ובסוף שמחות אחת בשביל השנייה על הבשורה המשמחת
    אני מניסיון אישי בלבד יכולה קודם כל להגיד לך שתאמיני תאמיני ותחשבי שהכל יסתדר בסופו של דבר גם אם הדרך נראת קצת חשוכה אופטימיות זה הכל וזה ממשיהי שעברה דרך לא פשוטה
    אני ובעלי לא חשבנו בכלל שנהיה מהזוגות האלה
    חשבנו שאחרי החתונה ישר נכנס להריון וכל מחזור הייתי מתחילה לבכות וובאסה כעבור שנה הלכנו לרופא נשים שיפנה אותנו לבדיקות בינהן בדיקת זרע
    בעלי קצת נפגע ולקח את הזמן שלו (בכל זאת האגו הגברי נפגע)ועד שהוא אזר אומץ ללכת לבדיקה הוא לא הצליח ואז בזמן שהבדיקות שלי בסדר ורק לבדיקת הזרע מחכים עובר עוד כמה חודשים הרופא נשים התעקש שאם בעלי לא יכול להוציא זרע לצנצנת שיקח ויאגרה
    אני מיואשת ומבואסת חלקתי על הרופא ואמרנו לו תודה יפה ולא חזרנו אליו יותר
    ישר קבעתי לנו תור אצל רופא פרטי שאני מברכת אותו כל יום
    ישר עלה על הבעיה של בעלי ואמר שאנחנו מופנים להפריה בגלל בעיית הזרע ובעלי לפני עובר ניתוח להוצאת הזרע
    אחרי חודש של הורמונים (זריקות לבטן וזה לא מפחיד בכלל ואני הייתי פוחדת מבדיקות דם)
    בעלי נכנס לניתוח ולי עשו שאיבה והכל הסתדר לנו ברוך השם ואחריי יומיים נכנסתי להפרייה המיוחלת
    ועכשיו אני בהמשך מעקב הריון אצל הרופא שלי
    חשוב לציין שכל התהליך הזה קיבלתי בהבנה מוחלטת שמה שיהיה יהיה והרבה אופטימיות והרבה תפילות (התחלתי להדליק נר כל ראש חודש והרבה שיחות עם אלוהים)
    ואני חושבת שזה מה שעזר לי כי לחץ ותסכול ולחשוב כל הזמן מה יהי ומה יקרה זה מעכב ומשפיע על הגוף
    ועוד דבר
    אם את רואה שהרופא מהקופה לא משתף פעולה יותר מידי אז תחליפי למרות שלפי הדברים שלך ה6א נשמע בסדר
    שיהיה לך בהצלחה רבה ואל תפחדי בכלל לא מהתהליך ולא מהזריקות
    ובשורות טובות
  • וואי אני כל כך מודה לך עשית אותי הרבה יותר אופטימית. והמצב שלנו די דומה גם אצלי אין בעיה ובעלי גם לא רצה לבצע בדיקה עד ששכנעתי אותו חח.. הלוואי שאני יצליח כמוך בפעם הראשונההה אני כל כך רוצה להיות בהריון כבר זה נראה לי כמו חלום. אצל בעלי לא נראה לי שהוא יצטרך ניתוח אבל יצטרכו לחפש זרעים שנראים הכי טוב בשביל הפריה . אני פשוט הייתי בהלם מזה שאני אצטרך לעבור טיפולים וכבר שלחו אותי לבדיקות שעושים לפני . אבל תודה רבה לך מאמי
  • ערב טוב קודם כל שיהיה לך בהצלחה ושנשמע ממך רק בשורות טובות, שנית ממישהי שסף הכאב שלה אפסי אני אומרת לך שהזריקות האלו לא כואבות וכמעט לא תרגישי את הזריקה, כי המחט היא כלכך קטנה ותחשבי שאם זה היה מסובך או מפחיד לא היו נותנים לנו לעשות את זה לבד בבית. אני מבטיחה לך שאחרי הזריקה הראשונה את תראי כמה שזה קל ופשוט.
    בהצלחה לכולנו ;)
  • היי קודם כל בהצלחה
    הזריקות באמת פשוטות
    מתפללת בשבילך ובשביל כולנו שהטיפול הבא יצליח מבלי עיכובים מיאשים בע״ה
  • אמן!!!!! תודה רבה לכולן אתן מהממות! עוד שאלה מישהי יודעת מה הסיכוי להצלחת הפריה עם מורפולגיה 0%?? ממה שהבנתי זה שכנראה לא קיימים זרעים שהם תקינים אבל גם הבנתי שזה שהם לא תקינים אומר שהם פשוט לא יכולים לחדור לביצית בעצמם ואם מחדירים אותם (הפריה) אז זה הופך לעובר רגיל?? ואם בבדיקה נמצאו 2% גבוליים האם זה כן זרע שאפשר להשתמש איתו? אני אוכלת ראשים אני יודעת :) אבל חייבת תשובותתת קצת בפאניקה מהמצב
  • היוש שןב
    קודם כל הפאניקה והלחץ לא יעזרו תאמיני לי הייתי בסיפור ועד שלא נרגעתי הכל הלך לא משהו לכן צריך לחשוב חיובי ולהרגע
    אני אישית יודעת מבעלי בבדיקה שעשינו שהיה לו זרעונים אבל מעטים ובגלל שהוא הצקשה להוציע זרע אז הפנו אותנו להפרייה ועברנו את כל התהליך כמו גדולים
    וכל שאלה בנושא האמת האמת הצקתי לרופא כי מהאיטרנט את יכולה להתחרפן בכלל בכל התהליך תמיד שאלתי את הרופא שלי או האחות
    מקווה שעזרתי בקצת
    בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה