צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני דיי חדשה פה לצערי אני ובעלי לא מצליחים להקלט, כבר שנתיים
    התחלנו הזרעות וזה לא צלח
    אתן בטח מכירות את תחושת העייפות,מרמור והרבה כעס למה דווקא אני

יש לי היסטוריה של התעלפוית קשות בכל פעם שלקחו דם, דקרו שמו אינפוזיה, היופ אני עןד איכשהו עושה ועדיין מרגישה שזה התמודדות שלוקחת הרבה כוחות נפש לפני שאני עושה בדיקת דם

אני בבעיה לא יודעת מה לעשות וכמה שזה אנונימי אני בטוחה שפה אקבל סוג של תמיכה. מי עשתה פה ivfבמה זה כרוך? זה כואב?

אני כל כך עצובה וקשה לי לתפקד נראה לי שנכנסתי לדיכאון,

Help....
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני עשיתי IVF
    אולי זה יישמע לך נורא אבל באמת שלא, במיוחד אם תחשבי מה המטרה שלך .
    תצטרכי להזריק (את, הבעל או אחות מקצועית) למשך כמה ימים לתוך הבטן (אבל מילה שלי שלא מרגישים את המחט, אני הזרקתי גונל F ) ותצטרכי ללכת לבדיקת דם ו US כל כמה ימים למעקב זקיקים והורמונים ( אצלי זה היה בממוצע 3 בדיקות דם עד השאיבה ) ואז שאיבת ביציות בהרדמה כללית.
    אחרי השאיבה תקבלי תמיכה הורמונלית שיכולה להיות נרות וגינליות או זריקות ע"י אחות במוקד עד שבוע 11 להריון בערך (אולי אפילו קצת פחות ) .
    זה לא קל אבל זה לא סוף העולם, והתוצאה בסוף היא הכי חשובה.
    מאחלת לך המון בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות, כמובן רק מניסיון האישי שלי ולא ידע מקצועי או משהו כזה.
    בהצלחה
  • היי
    אני עברתי הפרייה ובתור אחת שהייתה פוחדת ממש מבדיקות דם ומחטים וזריקות אני כבר לא פוחדת
    פעם ראשונה הדגימו לי איך מזריקים ונורא נלחצתי (מהמחטים כי הזריקה עצמה בכלל לא כאבה להפתעתי)למחרת החלטתי לקחת את עצמי ביידים ולא לפחד יותר ולנסות לבד (בעלי היה לידי במקרה ואני אקבל פיק ברכיים) ובאמת כמו שהדגימו לי כך עשיתי מול המראה ולא כאב בכללל בכללל ואני הייתי מופתעת מעצמי אך קצת מרוצה שאני לא הפחדנית שהייתי וככה הזרקתי לעצמי עד היום של הפרייה המיוחלת שזה בהרדמה מלאה וכל שלושה ימים הייתי במעקב זקיקים אבל בהזרעה זה אחרת נראה לי
    הקיצר תאמיני הרבה שאת תשיגי בסוף את ההריון המיוחל ותחשבי הרבה חיובי
    שיהיה לך/לכם בהצלחה רבה ובשורות טובות בקרוב
    בעזרת השם!!!!!
  • היי קודם כל לא להתאייש אף פעם תמיד תאמיני שיש תקווה ובסופו של דבר ההריון המיוחל יגיע
    אני יכולה לומר שאני אחרי 4 הזרעות ו3 הפריות מלאות עברתי בדיקות דם שאיבה החזרה זריקות לבטן וכו.. וזה ממש יהיה קטן עלייך בהפריה יש יותר אחוזי הצלחה אני בהפריה השלישית נקלטתי אבל לצערי זה היה הריון כימי.. אבל יש תקווה שאולי פעם הבאה תהיה הפעם המנצחת
    שיהיה לך המון בהצלחה :) ואל תהססי לרגע אנחנו נשים חזקות ובשביל המטרה שלנו לא נוותר
  • היי הודיה,
    היום עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילית, ובכך באופן רשמי אני "חוגגת" היום בדיוק שנתיים לתחילת המירוץ להריון.
    אני כל כך מבינה את מה שאת מרגישה.. כל החברות מסביבי ילדו, חלקן כבר ילד שני, וכל פעם שאני רואה את הילדים החמודים עולות לי דמעות בעיניים.

חוץ מזה, אני רוצה להצטרף לשאלה שלך לגבי ivf - איך מתחילים עם זה בעצם? והאם הגיוני לבקש פרוטוקול קצר מההתחלה? (ממה שקראתי, הפרוטוקול הארוך נשמע מייאש) אני מטופלת בציבורי ויש לי תור לעוד שבועיים ומעדיפה להגיע עם כמה שיותר מידע..

תודה ענקית לכל הבנות התומכות והמקסימות!!!

• היוש שוב
    אני רוצה להתחיל בזה שבאמת אנחנו נשים חזקות
    אני במהלך הטיפולים גיליתי על עצמי כמה כוח יש "לסבול" את כל הריצות כל הבדיקות המייאשות כל הזריקות ובמקביל עברנו אני ובעלי תקופה לא פשוטה עקב מצב בירואותי אבל ברוך השם הכל יסתדר
    כי בחרתי לאסוף את כוחותיי כשמולי נצבת מטרת האןשר שלנו ובחרתי גם להאמין שיהיה רק טוב ובסוף גם אני אזכה באושר המיוחל
    אלוהים לא שוכח את אף אחת
    ולגבי פנייה להפריות אני חושבת שאחרי כמה הזרעות שכשלו עוברים להפריה וזה גם בשיתוף פעולה מהרופא
    ואם אתן בהזרעה שכבר נימאס לכם מותר לכם לעבור רופא ולא להכנס לסחבת של זמן
    ואני שןב רוצה להגיד לכן תאמינו ותחשבו רק חיובי
    בהצלחה שוב ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה