-
היי שיר
קודם כל זה שהתחלת טיפול כבר טוב
ואני מציעה לך לקחת את הטיפולים באופן חיובי להסתכל על עצנך ולהגיד שיהיה בסדר
ולי היה מהזריקות מלא פריצות בכי אפילו לפעמיים על סתם שטויות והכינו אותי לפני שזה ההרמונים
אבל עצה שלי באמת לקחת הכל באמונה חיובית ואת תראי שהכל יסתדר כי מנסיון שללי לחץ ותסכול לא כזה עוזר
אז שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
ונ.ב אני מטופלת בפרטי אבל גם בקופה יש רופאים טובים:)
-
אז בסופו של דבר....
הלכתי לפרטי
הרגשה אחרת מלחכות לתורים בכללית
עוד כמה ימים מתחילה איקקלומין
ואחכ התחלת מעקב זקיקים
בהצלחה לי... ;) ולכולנו ;)
-
היוש שוב
שמחה לשמוע
שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות
-
מיכלי תודה!!!
זה ישמע מוזר אבל דווקא התחלת התהליך הכניסה בי אופטימיות והרגשה חיובית! מאחלת לי שזה יסתיים בהליך אחד ??
מחזיקה לך אצבעות ומחכה לבשורות טובות ??
-
היוש שוב
הכל יכול להיות ואני יכולה להגגיד לך שגם אני בפרטי וזה אחרת הרגשה שאת במקום הנכון והטוב והיחס ממש שונה לפי דעתי מרופא בקופה
את מזכירה לי אותי נכנסתי לכל התהליך עם המון אופטימיות ומחשבות שיהיה בסדר וזה הכי חשוב
כי לחץ וחששות לא כלך עוזר
אז שוב המון בהצלחה ובשורות טובות
-
היי
שאלה....
היום (יום ראשון) הייתי במעקב זקיקים בפעם הראשונה
כאשר היום גם סיימתי לקחת איקקלומין. (אני ביום ה 9 למחזור)
גודל הזקיקים שנצפו 13 מ״מ
הרופא שלי אמר לי להגיע למעקב נוסף רק ביום רביעי מכיוון שרוצה שהזקיקים יגיעו לגודל 20 ממ.
זה לא מאוחר מדיי?
שכן מתי יהיה עליי להזריק אוביטרל?
-
היי יקירתי
כן הוא צודק הזקיקים צריכים עוד קצת לגדול אבל אל תדאגי אין דבר כזה מאוחר מידי
עדיף שהם יגדלו ושיהיה לך אפשרות שההזרעה תעבור בסדר
לי למשל עשו שאיבת ביציות כי עברתי הפרייה אבל עד שלא הגיעו ל20 מ"מ לא היה אפשרי השאיבה ובנתיים נתנו עוד מינון של זריקות
והאובריטל אני לא יודעת איך זה בהזרעות אבל אני הזרקתי יום וחצי לפני השאיבה כמובן בהנחיית הרופא אבל גם הוא יגיד לך אל תדאגי הכי חשוב שלא תהי בלחץ וכל שאלה תשאלי אותו ואני פו לכל שאלה שיתוף ואשמח לענות לך כמובן
שיהיה בשורות טובות יקירתי
-
מדהימה שכמוך!
איזה כיף לקבל עצות וגם שיש למי לספר (עדיין לא שיתפתי אף אחד.. רק אני ובעלי)
מקווה שהיום אקבל תשובות וגם אדע מתי מתקדמים הלאה בתהליך...
אעדכן ;)
-
היי שיר
קודם כל אם אני יכולה לעזור בכמה דברים אז בכייף
ואכן כן אני הייתי בסיפור הזה והאמת חוץ ממההורים שלי ושל בעלי אף אחד לא ידע על כל התהליך כי ביננו זה משהו פרטי שלך ואף אחד לא צריך לדעת יותר מידי
אלא אם כן את מכירה נשים שעברו טיפולים ויכולות לייעץ לך(ובעב6דה סיפרתי לבוס שלי כי החוק אומר שהוא לא יכול לפטר וגם היה צריך שאני אהיה שבועיים במנוחה אחרי ההפרייה למרות שחזרתי אחרי שבוע;))
וזה באמת החלטה שלכם אם לשתף אבל אני העדפתי שלא לשתף חברות כי מי שלא עוברת את זה באמת לא יודעת מה עובר עלייך שיהיה באמת באמת בשורות מעולות ואני שמחה שאת אופטימית את מזכירה לי אותי וזה חשוב
תמיד פו ;) מה לעשות אני לא יכולה להתעלם מהפורום הזה שככ עזרו לי ותמכו בי
בגלל זה עם אני יכולה לעזור לך טז מכל הלב
שיהיה ערב טוב!
-
מחכה לעדכון;)
-
אז ככה....
אנחנו יומיים לאחר הזרעה ראשונה ובתקווה אחרונה..
ועכשיו - ממתינים!
קצת מוזר שאמרו לנו להמשיך שגרה ועבודה מיד לאחר ההזרעה כי משום מה עד עכשיו יש לי כאבים ודקירות אמנם נסבלים אבל מטרידים..
אחכה עוד יום ואם לא יעברו אתייעץ עם הרופא...
התופעה מוכרת?
-
ברוך השם שזה יהיה ההזרעה הראשונה והאחרונה שלך
הדקירות זה דבר מוכר גם לי היה ופשוט העדפתי לקחת יומיים חופש כיוון שאת בטיפולים זה מהיום הראשון
אז נחתי קצת ושלא חשבתי על זה יותר מידי זה עבר אחרי שבוע בערך ובעיקר גם שתיתי ולא עשיתי בבית מטלות יומיות ממש נחתי (בעלי תפס את מקומי ואפילו עכשיו שאין כל כך כח)
מאחלת לך בהצלחה רבה ובשורות טובות מאמי