גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    הפסקתי לקחת גלולות לפני חודש בערך ובתאריך 30.1 הגיע מחזור למשך שבוע בערך ואז הפסיק..
    והגיע שוב דימום חזק מאוד מלווה בכאבי גב ובטן בתאריך 13.2 שנמשך עד היום עד דימום חזק מה שלא היה לפני כן.. אני צריכה לדאוג???? :(
3 תגובות
עמוד 1
  • הי ימית :)
    אחרי תקופה ארוכה של נטילת גלולות, לגוף לפעמים "לוקח זמן" לחזור לעצמו.
    את צריכה לשאול את עצמך - איך התנהג המחזור לפני תחילת נטילת הגלולות? האם הוא היה כפי שאת מתארת כעת ? אם כן - זה משהו שמצריך איזון (רפלקסולוגיה, דיקור וכד)
    אם לא היה ככה - תני 3 מחזורים לגוף להתרגל למצב החדש (נטילת גלולות משבשת את המאזן ההורמונלי הטבעי של הגוף) ואחרי זה אם אין איזון תגשי להיבדק.
    המון הצלחה!!
    יעל
  • אני לוקחת גלולות כבר קרוב ל 4 שנים רצוף..
    זה מסוכן שלקחתי גלולות כל כך הרבה זמן?
    מה אני אמורה לעשות כדי לנקות את הגוף מההשפעה של הגלולות?
    אשמח אם תעזרי לי!
    תודה רבה ויום טוב ! :)
  • הי ימית
    זה לא "מסוכן"....
    מה שאת יכולה לעשות כדי לפנות במהירות רבה יותר את עודפי ההורמונים...זה לשתות צמחים שמנקים את הכבד כגון : גדילן שן ארי וכד'. את יכולה לקנות בחנות טבע ולשתות מכל אחד מהם 3 כפות ביום...ולהמתיק עם דבש.
    בהצלחה !
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה