עזרה בבקשה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אתמול לצערי קיבלתי מחזור אחרי סבב ראשון של זריקות גונל אף ואביטרל ולא בוצע הזרעה אלא תזמנו לנו מתי לקיים יחסים, היום ביקשתי מהאחיות במרכז בריאות האישה לעבור להזרעה או אפילו ל ivf לא אכפת לי העיקר לכנס להריון ופשוט אמרה לי האחות שהזרעה זה בדרך כלל עם בעיות זרע אצל הגבר. יש מישהי שעשתה הזרעה גם אם לא היה בעיית פוריות?
12 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    לא שידוע לי אני עברתי הפרייה
    אבל מה שידוע לי שלחץ לא עוזר בכלל
    אולי תשאלי את הרופא מה הוא אומר?
    כי האמת גם שמעתי על מכל מיני כדורים גם
    אבל אני לא ניסצי אז אין לי היכרות איתם אבל מניסיון שלי תתייעצי עם הרופא שלך או רופא אחר
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות בקרוב;)
  • היי שוש,
    אני ובעלי מהלא מוסברים(הכוונה היא שאין בעיה), ואנחנו מטופלים כרגע בהזרעות כמובן עם גונאל ואוביטרל, אז ככה שאני לא יודעת למה האחות אמרה לך את זה..
    העניין בהזרעות זה פשוט לקחת את הזרע וביחד עם התזמון של הביוץ לבצע את ההזרעה שתגיע ישירות לרחם אחרי שעשו לזרע השבחה (לוקחים את הזרעונים המובילים והחזקים ביותר ואותם מזריקים לרחם של האישה)
    אני יודעת לא מזוג אחד שהצליחו להיקלט עם הזרעות..אז תבקשי להתחיל לנסות ומעבר לזה את אחרי סבב ראשון הרופאה רק עכשיו מתחילה להכיר את הגוף שלך ואיך הוא מגיב להורמונים
  • אני ביקשתי מהם במחזור האחרון שאני רוצה לעבור להזרעה, פשוט אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות אם להישאר במרכז בריאות האישה או לעבור לרופא פרטי. מחודש יוני התחלתי לקחת איקקלומין ואחרי זה עשיתי צילום רחם ורק החודש התחלתי עם הזריקות. אני לא רוצה סתם למשוך עוד זמן אם אני לא מקבלת את הטיפול הנכון.
    לא יודעת מה לעשות :'(
  • היי שוששש
    אני עכשיו מתחילה את הסבב הראשון גם אנחנו חלק מה״לא מוסברים״ ופשוט שאלו מה אנחנו מעדיפים הזרעה או לתזמן יחסים והחלטנו מראש להתחיל הזרעה כי זה היה נראה לנו יותר אפקטיבי...
  • אוף אז למה לא נותנים לי לעבור להזרעה ? איפה את מטופלת ? אצל רופא פרטי או דרך הקופה?
  • שוש גם אני הייתי כמה חודשים עם כדורים שמעכבים ביוץ,
    כמובן שאני גם לא רוצה לבזבז זמן..ממש חבל לי על כל יום שעובר, תראי IVF זו האופציה "האחרונה" בשבילי ככה שאני מנסה כמה שאפשר מבלי שתבוצע בי הרדמה והשאיבה(למרות שזה עדיף מכל שאר הטיפולים)

לגבי הרופא מהקופה, אם את רואה שהוא סתם מושך זמן פשוט תעברי הלאה..
  • שושששש אני בכללית
    אבל בסוף הלכתי לאותו רופא שמטפל בי בכללית דרך הפרטי ...
    הבחירה הייתה שלי מלכתחילה לא בעקבות המעבר לפרטי
  • היי שיר איך זה הולך מבחינת עלויות ?
  • היי שוששש
    כרגע אני משלמת תשלום חודשי
    אבל לדעתי תתקשרי לכמה רופאים מומלצים באזורך ותבררי...

יש חדש מאז שהתכתבנו כאן?

אני חושבת שגם ככה אנחנו מכניסות חומרים לגוף שלא היינו רוצות אז חבל על כל סבב נוסף... לא בטוחה שזה בריא לנו...

• לפני יומיים קבעתי תור אצל דר איסקוב דוד בקריות אחרי ששמעתי כמה המלצות עליו . עכשיו הבעייה שהתור אצלו זה רק ב 22/3 זה יוצא שבוע אחרי המחזור. לא יודעת אם לקחת עוד סבב של זריקות לפני הפגישת יעוץ ( כי הזריקות זה פעם לחודשיים ) או פשוט לחכות לפגישה ונראה מה עושים . לא רוצה לפספס עוד חודש :(
  • במקומך הייתי מסבירה את המצב למזכירה שלו/לדבר איתו ישירות ובטוח ימצאו תור פנוי ... ואם לא ... אז עדיף הפסקה עד להתחלת התהליך מולו.
  • תודה רבה עזרת לי מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה