מאוכזבתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבלתי מחזור הבוקר6
6 תגובות
עמוד 1
  • אחרי 10 ימים של הזרעה בא לי לוותר אין לי כח..... החצי אומר ששנסה עוד הזרעה אחת ודי י
  • מתסכל אני כבר אחרי 6 טיפולי IVF מקווה שזה האחרון כי כבר הכוחות נגמרו והעצבים מתחילים להשפיע יותר מידיי!!
    תנסו IVF במידה והזרעות לא צולחות, חבל לבזבז זמן
  • היי עמיתוש אני זוכרת שהתחלנו את ההזרעות ביחד, ולצערי גם אני לא נקלטתי עדייןן..
    אני ובעלי החלטנו שאחרי 3 הזרעות נעבור לשלב הבא.
    תהיי חזקה, אני יודעת שאין דרך לנחם ולעשות את זה יותר טוב
    החלטתי שאני מרשה לעצמי שבאותו יום שאני מקבלת מחזור אני עצובה ומוציאה את התסכול ולמחרת יום חדש שזה אומר תקווה חדשה..
    גם אני שבורה מהבדיקות דם, האולטראסאונד, הזריקות היומיומיות, ההמתנות, הריצות התקוות שווא וכל הכרוך בזה.
    עמיתוש אנחנו נהיה אמהות!!!!תכניסי לך את זה טוב טוב לראש!!
  • עמיתוש ודניאלית
    אתן בטיפולים דרך הקופה או פרטי?
    הבנתי שבפרטי זה יותר נוח ופחות ריצות
    יש לכן המלצות ?
    מחזיקה לכן אצבעות
  • תודה שיר,
    אני דרך הקופה..הרופאה שלי מטפלת גם באופן פרטי, לא פסלתי את האפשרות דרך הקופה כי גם שם יש רופאים טובים וחבל לי על הכסף
  • היי
    עמיתו'ש תהיי חזקה והכי חשוב לא להתייאש
    ולמה להתייאש אחרי הזרעה נוספת את יכולה לבקש מהרופא שלך לעבור להפרייה שבזה יש יותר סיכויים
    ומי יודע אולי ההזרעה הבאה תתבשרו בבשורות טובות
    שיהיה בהצלחה ולא להתייאש לעולם זה בסוף מגיע;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה