תרופות הזרעות ומה שבינהן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חדשה...
    אני בת 27 ושנה בערך מנסה להכנס להריון.. עברנו את כל הבדיקות וכבר כמה סבבים הייתי על איקקלומין.

עכשיו "שודרגנו" אצל רופא אחר לגונל והיום עברתי הזרעה..
    אני חייבת להודות, בהתחלה כל כך התרגשתי ואז כמו טיפשה נכנסתי לגוגל ונפלה עלי באסה שאי אפשר לתאר.
    אני כל כך מתוסכלת שסביבי כולן פשוט נראות בהיריון .
    המצב סביבי כולו לחוץ ואני מנסה להישאר אופטימית.. זה לא קל. בעלי מאוד לא מבין את הלחץ והפחד וכל פעם שאני מביעה חשש מולו הוא מתעצבן.
    אני מרגישה פשוט לבד בתוך כל זה. אין לי עם מי לדבר על זה ולמי לפרוק את הכל.. אני מוצאת את עצמי לפעמים, כשאני רואה כתם אדום בסוף החודש , פשוט בוכה בשירותים.
    ממש בא לי להפסיק הכל לתקופה ולהתחזק נפשית.. זה יכול להקטין סיכויים יחסית לעכשיו?
4 תגובות
עמוד 1
  • התחושות שלך כל כך מובנות ומוכרות לכולנו. מצאו בעיה בבדיקות שעברתם? או שאתם מ״הלא מוסברים״?
    בשביל להצליח בטיפולים ולהשיג את המטרה את חייבת להיכנס לזה בשיא הכוחות, ברצון ענקי ולהיות פשוט חדורת מטרה. אומנם הטיפולים לא מפחידים כמו שהם נשמעים, אבל בהחלט צריך להגיע מוכנה נפשית.
    אם את חושבת שהפסקה תעשה לך טוב- לכי על זה. תהיי קשובה לגוף שלך.
    זאת תקופה מורכבת, הרגשה שאת חריגה. אל תדאגי ואל תרגישי ככה. יהיה בסדר בסוף וגם את תהיי בהריון. תנסי לדבר עם בעלך ולהסביר לו שקשה לך, אני בטוחה שהתגובות שלו נובעות מהחץ שלו גם
  • בקיצור כל מה שאת צריכה, אנחנו כאן כדי לעודד, לקרוא ולייעץ.
    חיבוקים גדולים
    לילך
  • היוש
    לילך ד את כל כך צודקת
    צריך להכנס לכל התהליך עם אמונה ואופטימיות
    ולא להיות בלחץ יותר מידי
    ועצה שלי אל תקראי יותר מידי על התהליך עדיף שהאחות תסביר לך זה נשמע פחות קשה
    וחמדתי הגעת למקום הנכון לשתף ולפרוק
    מאחלת לכולן בשורות טובות ושבת שלום;)
  • היי מיכי, כולנו מבינות את ההרגשה!!
    ואנחנו כאן כדי לייעץ ולעודד, מקווה שלא להרבה זמן!
    אז כל דבר הכי קטן ושנשמע לך הכי מטומטם תשאלי..
    את באמת צריכה להיות קשובה לעצמך, כי הנפילות קיימות וכמו שהבנות האחרות אמרו את צריכה להיכנס לזה בכל הכוחות האפשריים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה