לילה טוב .. בועת אויר בגונל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות .. תודה למי שתענה

בזריקה שלי יש בועות אויר והרבה ניסיתי להוציא כמו שכתבו .. אבל זה פשוט נשאר לא יוצא ..אז ויתרתי על הזריקה של היום מעצבים .. והאמת אני לא מזריקה באותה שעה זה ממש חשוב ??

אוף בנות זה כל כך מתסכל לצאת מהרופא כל פעם אותו דבר כבר שנה וחצי לא זז כלום ניסינו אקקלומין לא צלח. ועכשיו גונל .. ונראה לי גם זה לא יעשה לי ביוץ..

אני מזריקה גונל כל יום כבר שבועיים מתוכן הייתי 2 ביקורים אצל הרופא .. כלום לא זז בכלל הכל קטן מ37 עלה ל100 וכלום
    מחר שוב הולכת אליו לביקורת כיאלו משהו הישתנה ביומים לפני יומיים רק הייתי אצלו..
    רציתי לדעת אני יכולה להגיד לו שאני רוצה לעבור להפריה וזהו?? ...
    או שלפי החוק אסור ישר כיאלו רק אם ההזרעה לא מצליחה כמה פעמיים אז מאפשרים.. איך זה הולך ..

תודה למי שתתייחס ותענה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה