ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן :-)
    חדשה פה..
    רציתי לשאול ואשמח גם לתאר את ״המקרה שלי״
    עברתי הזרעה ראשונה לפני שבוע בדיוק. לפניה לקחתי זריקה לתזמון הביוץ אוביטרול.
    אתמול עשיתי אולטרסאונד וראו גופיף צהוב ונוזל עכור, הרופא אמר שזה מראה על כך שהיה ביוץ, זקיק אחד בייץ.
    עכשיו השאלה שלי- מה ההפתעה הגדולה??
    האם לא כל חודש הזקיקים מבייצים??? תמיד יש ביוץ, מידי חודש בחודשו- לכל אישה באשר היא, לא?
    בכל מקרה, יש לי עוד שבוע המתנה לפניי אז עדיין בחששות.
    אשמח להחזקת אצבעות. אני כמובן, מאודדדד רוצה אתזה.
    תודה על האוזן הקשבת
5 תגובות
עמוד 1
  • למה עשית כבר אולטראסאונד ?
    לגביי השאלה אין לי מושג
  • בגלל שסבלתי מכאבי בטן חזקים בבטן התחתונה והיה חשש לציסטות, הרופא שלח אותי.
  • היי נורית,
    לא כל הנשים מבייצות... ולא כל הנשים מבייצות באופן סדיר..
    לי למשל יש איזו הפרעה בביוץ ולכן קיבלתי מהרופאה כדורים להשראת ביוץ..
    מאחךת לך המון המון בהצלחה
    (-:
  • אינדיאנית יקרה,
    אני עכשיו מבינה מה הכוונה.
    זוהי גם הבמה להתנצל על הבורות, הייתי בטוחה שכל אישה אשר מקבלת מחזור, אכן מבייצת אחת לחודש.

אז התהליך הוא כזה שהביצית מתפרקת מהזקיק, ו- או מופרית או לא מופרית בזמן הביוץ?

האם יש סימנים מוקדמים כלשהם לכך שהיא הופרתה? או שרק להתפלל שבועיים ולקוות לטוב?

מבכל מקרה, משיכה להמתין בסבלנות לבשורות, ומאחלת הצלחה ענקית לך ולכולן!!
  • היי נורית שאלה..
    היו לך כאבים באזור הרחם? עשיתי שבוע לפנייך הזרעה ואחרי שעתיים בערך היו לי כאבים חזקים!! לא יכולתי להיות עם בעלי בכמה כזאת, גם למחרת היו לי כאבים ואז הם פסקו,
    אפשר לדעת מה היו התחושות שלך? אולי יש לי צ'יסטה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה