פנייה לקבלת זריקות לביצוע טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה בתחום ומתחילה היום תהליך לשימור פוריות במסגרתו אקפיא ביציות ועוברים.

כיוון שהתהליך מבוצע כולו באופן פרטי ויקר מאוד, אשמח מאוד לדעת אם יש מישהי שנותרו לה זריקות של הורמונים שהיא מעוניינת למסור...

הזריקות שעליי לרכוש הן: גונל F, מנופור, דקה פפטיל, אוביטרל.

אודה לכן אם תוכלנה להגיב או להמליץ לי למי כדאי לי לפנות.

תודה רבה,

יסמין
5 תגובות
עמוד 1
  • מאיפה את?
    יש לי אוביטרל למסירה ויש לי מרשם לגונל f 900 שנוכל ללכת לקנות במחיר מוזל (בערך 250 ש"ח)
  • מאיפה את? יש לי גם מרשם..מקווה שלא אצטרך אותו,
    מוכנה לתרום לך גונאל F אחד:)
    180 ש"ח בערך..
  • מהבית מרקחת כמובן..חלילה לא אקח כסף
  • מאמי יש לי גונל חדש בקופסא ואוביטרול את רוצה ,? אני מתל אביב
  • וואו איזה כיף לגלות שיש פה עזרה כזו.
    אני גרה בהולנד אך בנסיבות מצערות אני נאלצת לשהות בארץ בחודשים הרבים הבאים. אך איני רוצה להפסיק את טיפולי הפוריות שהתחלתי בהולנד.
    אני משתמשת בגונל F שם, אך בישראל אין לי ביטוח רפואי ומאוד רוצה להמשיך לקחת הורמונים.
    יש מי שיעשה לי אולטרסאונד, אבל זקוקה לגונל F.
    אשמח אם מישהי יכולה לעזור בעניין.

תודה מראש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה