המלצה לרופא פריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהריים טובים ,מחפשת המלצה לרופא פרטי לטיפולי פריון לאחר הפסקה של חצי שנה אם מישהי מכירה אני אשמח אפילו רופאה לאיויאף......
5 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    אני יכןלה להמליץ לך בחום על פרופ' רפאל רון אל
    הוא מקבל בקליניקה שלו ביהוד;)

שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות
  • יש רופא מעולה דר ברקוביץ מאוד מקצועי ולא יקרן שמקבל בגבעת שמואל
  • אני מטופלת אצל דר. איתי בר חוה ,רופא מדהים עם צוות מאוד מסור הקליניקה שלו נמצאת בתל אביב אבל רוב הדברים תוכלי לעשות בקוםה ליד הבית ואת רק צריכה לשלוח להם את התוצאות .
  • היי
    יש גם את פרופ' אריאל וייסמן, הוא מקבל ברמת אביב.. שיהיה בהצלחה פרופ' אריאל וייסמן
  • ממליצה לך על הרופא יששכר וולוביץ יושב ברמת גן, מקבל רק פרטי,אני אישית עכשיו בהריון , בזכותו! הפריה שניה נקלטתי ! , הוא כמו מלאך, נשמה טובה , ענה לי לטלפון גם ב 9 בערב בשישי, ובצאת כיפור וכו׳.. הגעתי אליו דרךהמלצות , יש לו שם באסותא של רופא עם מזל !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה