הי לילה טוב .. שאלה על גונל f - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לילה טוב ..
    רציתי להתייעץ לגביי מה שקרה לי היום ,אני מטופלת אצל אדריאן אלונבוגן מחדרה,ואחרי 2 סיבובים אם איקקלומין שלא צלחו.. עברנו לזריקות החודש אז המחזור נגמר והתחלנו אם הגונל 37.5 כל יום עד להיום.היום היינו אמורים לבדוק התקדמות. ולא נדבר על זה שקיבלתי דוח על מהירות איחרתי ב10 דק'
    והוא כבר הלך .. נכון שהרופא לא מחכה למטופלת ואני כן יכולה לחכות שעה אחרי התור שלי ..
    הבעיה שהיינו באמצע טיפול והיום התחילו לי כאבי צד וחשבתי שאולי משהו מתקדם .. ואפשר לקבוע איתו רק עוד יומיים . זה נורא מרגיז כי הזרקתי לעצמי סתם שבוע?
    היינו אמורים להחליט אם לעשות הזרעה או לנסות בבית ועכשיו אני מבולבלת ולאיודעת אם החודש אבד לי ..רציתי לשאול שווה לי לנסות לבד בבית פשוט לקיים יחסים יום כן יום לא.
    ומה אני אמורה לעשות אם האוביטרל שקניתי ... אוף רופאים מהקופה פשוט אין יחס אישי
    תודה על המענה וסורי על החפירה ....
3 תגובות
עמוד 1
  • הי נינה,
    באיזה קופת חולים את? מציעה שתלכי מחר בבוקר למרכז בריאות האישה (אני מכירה בתל אביב את של מכבי וכללית) שיעשו לך מעקב זקיקים. כך תוכלי לראות מה מצבך. ואחרי שתראי אם זקיקים התפתחו, נסי לתפוס את הרופא הזה ולקבוע הזרעה בהתאם להתפתחות. אני חושבת שאם את כבר מזריקה, אז שווה שתעשי הזרעה ולא יום כן יום לא בבית.. אין שום כאב ושום כלום בהזרעה, והסיכוי שמשהו יתפס הוא גבוה יותר (״נשלח״ ישר לרחם במקום יחסי מין שאת יודעת קורה ברוב המקרים) בקיצור, אל תוותרי על החודש הזה, אם את מזריקה....
  • מאוחדת .. מחר אני יבדוק במוקד
    תודה שענית לי
    אני הזרקתי כן כבר 6 ימים .. מקווה שיתנו לי מענה מה אפשר לעשות...

תודהשוב??
  • תודה שוב**
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה