מרוסקת אחרי עוד טיפול כושל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אחרי טיפול 2 של גונל + הזרעה. היום יוא"ב 11 והתחילו ההכתמות המקדימות למחזור.
    כבר לא יודעת איך לאסוף כוחות מחדש. חודש הבא ימלאו שנתיים לנסיונות.. כל החברות כבר ילדו וחלקן כבר בהריון שני. ורק אצלנו זה לא זז :(
    ודווקא הייתי כל כך אופטימית החודש.
    מאיפה מוצאים את הכוחות להתחיל מחדש??
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אנחנו כנשים נופלות וקמות .. אין מה לעשות זה המצב.. אני מאמינה שאת תיפלי יום יומיים ותקומי עם כוחות מחודשים ! כי את חייבת !!! בכלל הייתי ממליצה לך לעבור להפריות .. אני לא מאמינה בהזרעות.. הסיכויים הרבה יותר גדולים בהפריה !
  • ולא מוצאים כוחות .. אבל ממשיכים .. כי זה המצב .. ועד שלא נשיג את מה שנרצה לא נרפה נכו?!! אז תבכי ותיפלי לדכאון יום יומיים זה בסדר.. אבל תקומי כמו לביאה !!
  • תודה חמודה :) מה שמטריף אותי זה שאין שום בעיה מוסברת, וכל הבדיקות תקינות.. אז למה?!
    אגב מעבר להפריה - איך זה עובד? הבנתי שצריך 3 הזרעות עם הורמונים כדי לקבל אישור. בינתיים עברתי 2 הזרעות עם כונל ואחת עם איקקלומין, זה נחשב 3 או 2 עם הורמונים?
  • לפי דעתי זה נחשב 3, אני ממש לחצתי על הרופא שלי לעבור להפריות ואת האמת שגם הוא אמר שזה חסר טעם לנסות עוד הזרעה , אין מה להשוות וכמובן ששאיבה שמצבעים בהפריה קצת יותר קשה , אבל את רדומה ולא מרגישה כלום קצת כואב למחרת ועדיף להיות במנוחה בבית . מגדילים לך את הסיכוים ב 20 או 30 אחוז מהזרעה . גם אצלנו אין שום בעיה , הכל אצלי תקין וגם אצלו . מה אני אגיד לך ?! נפלנו בסטיסטיקה הלא נכונה .. תעברי להפריה תפסיקי לבזבז זמן !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה