הפריה חוץ גופית 2 שנכשלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    היום התבשרתי בתשובה שלילת לאחר הפריה 2. מרגישה עצובה, אבודה וכרגע רק רואה שחורות. לא מצליחה להבין איך הפריות לא מצליחות. מכיוון שהצליחו לעשות הפרייה והצליחו להביא לעובר. אבל כנראה שהשרשה לא צלחה או שהעוברים לא היו חזקים מידי. האם זה הגיוני שלא מצליחים בפעמיים הראשונות? מה צריך לקרות שזה יצליח?
    תודה בנות
    אשמח לעידוד וחיזוקים:)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי
    לצערי גם אני בהתחלה חשבתי יאללה יעשה הפריה יכניסו לי עובר יהפוך לתינוק והדרך היתה נראת מאוד פשוטה... לצערנו מסתבר שזה לא ככה עד שהרופאים ילמדו להבין מה הכי יעיל עבורך מבחינת סוג הטיפול אנחנו פשוט שפן ניסיונות אצלי עשו 2 טיפולים בפרוטוקול ארוך החזירו 2 עוברים לא ברמה טובה וזה לא הצליח בפעם השלישית עשו פרוטוקול קצר וסוף סוף הצלחתי להיקלט אבל לצערי זה נגמר מהר מאוד בהריון כימי.. (הפלה) והיום החזירו לי עובר מוקפא מהטיפול הזה..
    אל תתבאסי כי אומנם הדרך לא פשוטה אבל בסופו של דבר את תראי את האור שבקצה המנהרה אני לא מכירה מישהי שלא נכנסה להריון מטיפולים לא משנה כמה טיפולים עברה בסוף זה מצליח אז תתאבלי תבכי ואת תקומי ותתחזקי כי ככה אנחנו נשים חזקות בטוחה שתצליחי בפעם הבאה הרבה אמונה ואופטימיות. :)
  • תודה רבה על התשובה! אכן אין ברירה להסתכל קדימה עם ראש מורם! בהצלחה עם העובר המוקפא!!אני גם אמורה לעבור טיפול החודש עם 2 עוברים מוקפאים. האם יש הבדל בין מוקפאים לטריים??? מרגיש לי שזה טיפול לחינם עם עובר קפוא.. למרות שאני יודעת שיש בנות שנכנסות גם ממוקפאים... זה גם טיפול יותר קצר נכון? מבחינת זמן הטיפול
  • ממה שאני יודעת הרופאים תמיד מעדיפים להחזיר עוברים טריים יכול להיות באמת בגלל שיש לה סיכוי גבוה להשתרש..
    לי החזירו עובר מוקפא בשלב בלוציסיט שזה עובר עם יכולת השתרשות טובה יותר
    אני משתדלת להבין בכל תהליך שאני עוברת ולהיות חיובית..
    יש לי חברה שנקלטה מעובר מקופא אז אני נשארת אופטימית
  • היוש
    רק אופטימיות עד כמה שזה קשה
    אני מבינה לליבך
    אבל אולי בטיפול הבא כן תתבשרי בבשורות טובות והכל יהיה בסדר
    חברה שלי הצליחה בהפריה הרביעית אז ככה שלא צריך לאבד תקווה

בשורות טובות לכולן:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה