שק הריון ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול ביצעתי אולטרסאונד בשבוע 7 + 6 ימים הרופא ראה שק הריון ריק ללא עובר וקבע חד משמעית שצריך לעבור גרידה. אני לא יודעת מה לעשות, האם לחכות? אולי יש תקווה שכן יראו עוד כמה ימים, האם למישהי זה קרה ואכן היה נס שראו בשבוע יותר מתקדם? אני פשוט מיואשת! תודה לעונות !
2 תגובות
עמוד 1
  • וואו שרי :)
    קודם כל חיבוק גדול ממני!
    תראי הסיכויים כאן הם לא לטובה כל כך :((
    אבל-------תמיד תראי את האופק ואת התקוה.
    מבחינת גרידה הייתי מחכה כמה ימים / שבוע לנסות ולתת לגוף לעשות את העבודה לבד (הגוף יודע כאלה דברים ו"מפיל" בעצמו...)
    ואם זה לא יקרה מלבד, אז תעשי גרידה...
    זו כמובן רק המלצה פרטית שלי, לא מחליפה שיקול דעת של רופא- רק תבדקי את האפשרות הזו.
    בכל מקרה אנחנו כאן בשבילך בהמון אהבה :)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי שרי
    אני מאוד מבינה איך את מרגישה קרה לי בדיוק אותו הדבר בקיץ האחרון ולצערי לא היה ניתן לעשות שום דבר מאחר שלא התפתח כלום בשק ההריון למזלי שבוע אחריי שגילינו את זה הגוף שלי הפיל באופן טבעי אבל עדיין הלכתי לבה"ח ונתנו לי כדורים לזרז את התהליך .
    אני לא חושבת שבמקרה כזה יש שינוי משבוע לשבוע מאחר שלא התפתח עובר בכלל.
    אני מאחלת לך המון בהצלחה ומאחלת לך רק בשורות טובות .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה