עצובה ואבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,, לצערי אתמול בשבוע 12 התבסר לי שאין דופק ונאלצתי לעבור הפלה,, אני אחראי שנה וחצי של נסיונות! וחצי שנה של הזרעות, אבודה עצובה לא מצליחה להתאושש ולהתחזק ;( ;(
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני ממש מצטערת על מה שעברת....אני עברתי את זה בשבוע 8 אז אני רק יכולה לתאר לעצמי איזה קושי את עוברת. כמו שבטח כבר שמעת שהכול לטובה כי אם העובר לא היה תקין אז עדיף עכשיו מאשר אחכ.....אני יודעת שזה לא ממש מעודד.
    אני רק יכולה לומר לך שהזמן עושה את שלו. השבוע הראשון הוא באמת נוראי אבל מבטיחה לך שאת תתחזקי והדרך הטובה ביותר היא לחשוב על ההריון הבא שבטח יקרה מהר מאוד....תהיי חזקה כי אין אופציה אחרת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה