כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני לאחר פעמיים דלקת ברחם פעם אחת היה עם אשפוז, עד עכשיו לקחתי טבעת נוברינג והפסקתי עם הטבעת לגמרי
    והחלטתי שאני רוצה להיכנס להריון ניסינו והיה ביוץ עשיתי כלל מה שהרופא אמר לי לעשות
    עשיתי בדיקה עם סטיק קטן כמו מקלון ביוץ יצא חיובי
    עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי,
    אני אמורה לקבל מחזור יום חמישי
    האם להיות אופטימית או לא? כי יש לי סימנים ממש מוזרים שאף פעם לא היו כמו בחילות, מצבי רוח, כאבי חזה.

אני קצת מיואשת אני צעירה ואני מפחדת שאני לא יהיה בהריון וזה הדבר שאני הכי רוצה.

אשמח לעזרה ויעוץ.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה,
    סליחה על העיכוב (היתה בעיה עם המענה לשאלות)
    מה שאני מציעה לך זה לקחת אומגה 3 מינון של כ 2 גר' ליום (ממליצה על של גליל) וגם כדורי כורכום (ממליצה של ברא)
    הם שניהם אנטי דלקתיים חזקים
    והאומגה 3 חשובה מאוד לתהליך פריון.
    תמשיכי לעקוב אחרי הביוץ (אם אחרי כמה סבבים את לא בהריון, תנסי מעקב זקיקים אצל הרופא)
    ושיהיה המון בהצלחה!
    החליפי את הפחד באמונה- והכל יהיה בסדר!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה