איקוקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אני פעם ראשונה רושמת אבל פשוט כבר חייבת תמיכה/הבנה
    אני לוקחת כדורי איקוקלומין ואחרי 3 חודשים התחלתי לקחת עכשיו 2 כדורים... בבדיקות אולטרסאונד ודם לקח לי הרבה זמן לראות זקיק אחד שכרגע בגודל 13 מ"מ אבל לפי המחזור שקיבלתי פעם אחרונה בעשרים ואמורה לקבל שוב בעשרים זה ניראה לי מאוחר מכדי שהוא יתפתח להריון....גם הרופאה הייתה לא מרוצה כל הזמן שהוא לא הגיע...
    מה אתן אומרות (אשמח לבנות שעברו את הטיפולים )
    אני עוד רגע בדיכאוןןןןןןן
1 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי יש סיכוי שעוד יכול להתפתח, אבל אם לא יכול להיות שאיקקלומין פחות מתאים לגוף שלך. אולי כדאי להתייעץ עם הרופאה על הורמונים אחרים להשראת ביוץ...
    אני ניסיתי במשך חודשיים טיפול עם איקקלומין והתוצאות לא היו אידיאךיות לכן הרופא עבר אתי לזריקות גונל במקום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה