מבואסת שבורה עצובה ופוחדת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מפרסמת כאן כי נכנסתי להריון לראשונה בחיי בת 27 אחרי שנתיים של נסיונות..ואני יודעת שאתן קצת מבינות..וכעט לסיפור שלא יודעת איך יגמר...אני גילתי שבת האחרונה שאני בהריון דרך בדיקה ביתית היייתי מאושרת עד הגג..כי אחרי שנתיים לראות את שתי הפסים על הסטיק של מקלון הזהב היה חלום שלי..כמובן שביום שני מייד לאחר שבת הלכתי לבדיקת דם שיצאה חיובית בטא 317 פשוט התמוגגתי מאושר..היום יום חמישי 3 ימים מהבדיקה הראשונה הלכתי לבדיקה נוספת בתקווה לראות הכפלה...אלה שהבדיקה יצאה לי רק 427...הרבה פחות ממה שציפיתי ואם אני מבינה נכון ההיריון לא מתפתח ואני בדרך להפלה...פשוט נשבר לי הלב לרסיסים.. איך מים של אושר אתמול נהפכו לים של דמעות.. האם יש לי עוד שביב של תקווה שהתפתח משו...או שכבר משלימים עם הסוף המר
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול אל תשללי... אל תסיקי מסקנות ישר...תתייעצי עם רופאה .. תהיי חיובית... יכול להיות שהכל דמיון שלך והכל בסדר בסוף ..
  • תודה...אבל היום כבר התחילו לי דימומים רצתי לבית חולים מצאו שיש לי הריון חוץ ריחמי.. החששות שלי התממשו חרב עליי עולמי
  • שולי יקרה,

אני כואבת איתך ומכירה היטב את ההרגשה.
    תקופה לא קלה והתמודדות לא פשוטה, לצערי עברתי את התהליך הזה לא פחות מחמש פעמים...אמנם לא הריון חוץ רחמי, אך חמישה הריונות שלא הסתיימו בילד.

עם כל הכאב והצער, נסי לזכור שהטבע חכם מאיתנו ושמוטב שההריון יסתיים עכשיו מאשר בשלב מאוחר יותר.
    אני מציעה לך לקרוא מעט פוסטים קודמים שנכתבו פה, רק בכדי שתראי שאת לא לבד.
    למרוב כל הסודיות בהשרב הנשים עוטפות את החויות שלהן, ברגע שמתחילים לדבר, מגלים, שכל כך הרבה נשים סביבך חוו ארועים דומים.

אני מאחלת לך להרות שוב בקרוב וליהנות מהריון רגיל ומשעמם.
    שולחת שק של אהבה וחיזוקים,

יעל
  • בשורות טובוווות מעדכנת..הנה היום שלושה חודשים אחרי ההפלה נקלטתי להיריון נוסף בתקווה שהפעם הוא יוציא אותי בידיים מלאות ?? ומכאן אני אומרת לכללל הבנות לא להתייאש לעולם...זה יבוא הסבלנות משתלמת
  • שולי מבינה ליבך אחרי שתי הפלות ברצף הכי כאב לב שיש רק לאחל לכל מי שרוצה שיעבור בקלות ובשלום
  • היום קיבלתי את הבדיקת דם של תוצאת בטא 7530 מקוווווה להמשך היריון תקין עכשיו
  • ואווו מרגש בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה