בנות- התלבטות קשה- אשמח לעצותיכן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה מראש על אורך החפירה :)

התחלתי החודש סבב להחזרת מוקפאים (חודשיים לאחר הפלה) ולוקחת 3 פרוגינובה ביום מזה 12 ימים...

בשל הפרשות כהות שהמשיכו כשבוע לאחר סיום הוסת, הרופא שלי אמר לי שיש אפשרות (לא גדולה אך קיימת) שמדובר באיזשהי דלקת או פטריה- אבל בגלל שהרירית כבר עבה לא ניתן לשלול את האפשרות הזו בוודאות אלא רק לאחר המחזור הבא.

עכשיו להתלבטות- יש לי אפשרות להחזיר את אחד המוקפאים החודש ולקחת סיכון (קטן) שיפגעו סיכויי הקליטה שלו ככל שיש דלקת.

או לדלג על החודש, ולהחזיר את העובר המוקפא בחודש הבא אחרי שאעשה בדיקה מקיפה יותר.

מצד אחד, מאחר ויש לי רק 2 מוקפאים אני חוששת "לבזבז" אותם (סליחה על הביטוי) - מצד שני, חבל לי על החודש.

מה אתן אומרות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה