אי כניסה להריון ותפקוד כבד לקוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי לפני שנה וחצי בת מקסימה ומאז הלידה אנחנו ללא אמצעי מניעה.
    לצערנו- עדיין לא נכנסנו להריון, למרות שאנחנו ממש רוצים ומצפים ומדוע?
    את ההריון הראשון לא קבלנו בספונטניות אלא אחרי שנה + של ניסיונות שלא הצליחו, חצי שנה עם אקקלומין ובסוף נקלטנו אחרי הזרעה.

אני מאוד חוששת מתהליך דומה הפעם, אני ממש רוצה להכנס להריון ואם אצטרך התערבות (רק אם אין ברירה) אני רוצה להתחיל כמה שיותר מוקדם- זה מאוד מתסכל.

בבדיקות הדם התפקוד כבד נראה לקוי כבר משנת 2010.
    ערכים ALT GPT ALT GOT שניהם גבוהים.
    עשיתי ברור אצל רופא והוא אמר שיכול להיות שזה כרוני כי באולטרסאונד כבד נראה תקין והדבר היחיד לעשות זה ביופסיה וזה פולשני ולכן אינו ממליץ.

החשש שלי- האם יכול להיות שזה קשור לאי כניסה להריון?
    אני מרגישה בסדר גמור חוץ מזה, אני לא בעלת עודף משקל וכדומה.

לא יודעת אם קשור, אבל יש גם אנמיה הרבה מהזמן (בהריון לקחתי המון ברזל) ואחרי הלידה היה דימום מסיבי...
    הלכתי לרופאת נשים והיא המליצה לקחת איקקלומין
    אבל אני מאוד חוששת להתחיל את כל התהליך מחדש אם אין צורך...

האם יש קשר בין הכבד להריון?

תודה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    מאחר ואין בידי נתונים לגבי הבעיה בכבד וגם אין אבחנה ברורה, לא ניתן לקבוע בוודאות.
    השאלה האם נשללו גורמים שכיחים לאי פריון כגון הפרעה בביוץ, חסימה בחצוצרות או בעיה בזרע?

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה