היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יש לי שאלה שמעסיקה אותי המון...יש לי 2 ילדים שנולדו שניהם בקיסרי. אני מאודדד רוצה עוד ילדים אבל מפחדת מהמחשבה של ניתוח שלישי.. השאלה שלי אם יש אפשרות להיכנס להריון עם תאומים (עם כדורים או טיפולים) ואז ללדת שוב בניתוח וכך לסיים את הרפתקאת ההריונות והלידות. אני אציין שאין לנו בעיות פוריות ונכנסנו להריונות לבד והכל היה תקין. המטרה היא בלידת תאומים שלא אצטרך לעבור עוד ניתוחים וכך פחות אסתכן. מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב!
אודה לתשובה בהקדם!!!
1 תגובות
עמוד 1
שלום רב, הריון תאומים כשלעצמו הוא מסוכן הן לאם והן לעוברים, וזה בהחלט לא רצוי ברחם שיש בו שתי צלקות. במידה והניתוח השני עבר ללא סיבוכים מיוחדים ואין עדות להידבקויות משמעותיות, הסיכון בהריון נוסף הוא לא משמעותי.