שאלה דחופה לגבי מעקב זקיקים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. אני ביום ה13 , הייתי במעקב זקיקים היום בפעם השלישית השבוע, היום נצפו 2 זקיקים בשחלה שמאלית- 15 ממ ו13 ממ. רירית רחם 7.6 . האם זה תקין ומוביל לביוץ? ואם כן אז מתי בערך? רק אציין שאני לא נוטלת שום תרופות. תודה לעונות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יעל. אני רואה שענית אבל לא רואה את התשובה רק סימני שאלה.. אשמח אם תכתבי שוב בבקשה. ויש עדכון - אתמול הייתי שוב במעקב ונצפו 13 ממ, 15 ממ, ו18 ממ, רירית 11
  • ואני גם פוליציסטית אם זה משנה :(
  • בוקר טוב!
    מתנצלת על העיכוב (היתה בעיה בכניסה שלי על מנת לענות לשאלותיכן)
    בכל אופן, ביקשתי שתפני לרופא המלווה שלך וגם שאם תגללי טיפה אחורה בפוסטים תראי שצירפתי טבלה מפורטת של גודל הזקיקים...
    אם לא תמצאי, תגידי לי ואשלח לך לינק
    הדרך הטובה ביותר למצוא
    זה להקיש בגוגל
    מעקב זקיקים יולדת יעל נרקיס... זה יכניס אותך ישר לפוסט.
    תציצי גם בפוסט ה"דביק" בראש העמוד - כתבתי מ ל א טיפים לשחלות פוליציסטיות, ומנסיון- בהחלט אפשר להיכנס להריון !!!
    שיהיה המון בהצלחה !!!!
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה