בנות , קצת מבואסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני 12 יום לאחר ההזרעה הראשונה..
    ו11 יום לאחר ההזרעה השנייה חח
    עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא שלילי!
    חשוב לי לציין שכשעשינו את ההזרעה היה לי ביוץ מצויין ולבן זוגי אין בעיה בזרע,עשינו השבחה ותנועה מצויינת ומיליוני זרעים תקינים.
    חשוב לי לציין שיש כמה שינויים בגוף שלי שלא היו לי אף פעם לפני מחזור.
    האם לא לסמוך על הבדיקה הביתית ? זה קצת ביאס אותי על הבוקר אבל ביום חמישי,14 יום מההזרעה הראשונה יש לי בדיקת דם.
4 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד לא קיבלת מחזור אל תתבאסי , אני בהזרעות קיבלתי מחזור אחרי 11 ימים גג 12 אפילו לא היתה לי ציפיה , הכל פתוח , יכול להיות שזה ממש נמוך עדיין הבטא לכן הבדיקה שלילית חכי עד יום רביעי ותעשי שוב , מכירה את הלחץ והטירוף, אני גם מחכה לתשובות שלי היום שבעזרת השם תהיה חיובית
  • אני מקווה ומצפה שזה יהיה היריון!!!!
    מאחלת לך בשורות טובות ובע״ה תוצאה חיובית.
    תעדכני :)
  • אני חושבת שהכי כדאי לחכות לבדיקת דם
    הכי בטוח;)
    מאחלת לך שאכן תתבשרי בבשורות טובות ויהיה הריון
  • חן , קיבלת תשובות ? חיובי ???? :))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה