היי בנות נעים להכיר , צריכה את עזרתכם בשאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה ,
    אני בת 25 ללא ילדים ,לאחר שני סבבים של הזרעה על בסיס טבעי (שקשלו)
    הוחלט לבצע צילום רחם ------- > הפתעההה חסימה מקסימלית בשתי החצוצרות
    מופנית ל ivf ראשון .
    הרופאה שלי "בנתה" לי פרוטוקול נתנה לי מרשמים למלאאאאאא זריקות ושלחה בקשה לכללית שיתנו לי טופס התחייבות לשלבים א ו ב באסותא רמת החייל .
    עכשיו יש כמה דברים שלא ברורים לי ,
    1. פניתי לרופא נשים של כללית כדי להמיר את המרשמים לתרופות - האם זה מספיק ? או צריך לשלוח בקשה לועדה כלשהי כדי שתינתן לי הנחה ?
    2. האם יש סיכוי שלא תינתן לי התחייבות מכללית לבצע טיפול ? ( אני בכללית מושלם פלטינום כבר מעל 3 שנים)
    3. במידה ומספיק רק מרשמים שניתנו לי , כמה לערך יעלו לי התרופות ?

גונל 900
    מונופור 600
    דקפפטיל 0.1 (שני יחידות)
    סטרוטייד (7 יחידות)
    אוביטרל
    אוטרגיסטן 200 (2 יחידות)

תודה לעונות
7 תגובות
עמוד 1
  • למה את ממירה את המרשם? יש בתי מרקחת שמקבלים מרשמים של בתי חולים..
    סיכוי קלוש שלא מאשרים, לדעתי יישארו מהר רק פשוט מעבירים את זה לאישור של המחוז..
    רק הגונאל עולה 300, אוביטרל עולה 36 זה מה שאני שילמתי בכל אופן ואני בכללית כל השאר לא השתמשתי
  • שיחליף לך את המרשמים זה בסדר, את קונה אותם לבד, נראה לי שיש השתתפות עצמית מקסימלית של תרופןת אולי 800 שקל, אבל זה לא יגיע לזה ... ולאסותא את משלמת על השאיבה 700 שקל
  • בנות תודה רבה לכן ??????
    אני פשוט בלחץ בכל התהליך הזה ??
  • היי
    למיטב לידיעתי יש החזר קטן מהקופה אבל תבדקי את זה
    והכי חשוב לקחת הכל בצורה חיובית ולא בלחץ

בהצלחה לך ולשאר הבנות פו
    ושנבשר בבשורות טובות;)
  • היי בנות תודה רבה לכן על המענה ,

אז אני מעדכנת פה הכל בשביל הקוראות השקטות שמנסות למצוא מענה לשאלה שלי הייתה
    הייתי צריכה להמיר את ההפניות להפניות של כללית ולהגיע לסופר פארם עם ההפניה של כללית + כרטיס במקרה שלי - מושלם פלטינום + ת"ז עם ספח
    עלות התרופות הינה -
    אוביטרל 35.64
    מנופור 600 - 128.22
    צטרוטייד 250 - 210.27
    גונל 900 - 277.37
    יוטרוגיסטאן 90 טבליות - 102
    דקפפטיל 0.1 (2 מזרקים )7.30

סה"כ 760.80 ש"ח

**** כמובן שבמידה וישאר משהו בעודף אפרסם למסירה
    שיהיה שבוע מבורך!!
  • בשורות טובות בעזרת השם
  • היי
    אני גם שייכת לכללית מעולם לא התבקשתי להמיר את המרשמים . מספיקה החותמת של מנהל מחלקת ivf ומאוד חשוב שיצינו בגב ההפניה בכמה ילדים מדובר.
    אני התקשרתי לבית המרקחת לברר האם אני יכולה לרכוש עם ההפניה של ביה"ח . והם אמרו שכן .
    ומאז כך אני רוכשת.
    אז מציעה לכן לבדוק.
    יום מקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה