היי בנות אני חדשה כאן..
אני בת 25 ואני ובן זוגי מנסים להיכנס להיריון כבר חצי שנה,בהתחלה אני לא הייתי מבייצת..היו לי בעיות שהייתי מקבלת מחזור פעם בחצי שנה ופשוט לא מבייצת.
לאחר מכן חשבנו אולי לבן זוג שלי יש בעיה בזרע ועשינו בדיקות זרע ויצא תקין.
לאחר כמה ניסיונות הרופא פשוט אמר בוא נעשה השבחת זרע והזרעה ותיקחי כדורי איקקלומין.
ב28.11 קיבלתי מחזור הגעתי לרופא נשים מפה לשם הוא נתן לי להתחיל איקקלומין,פעמיים ביום במשך 5 ימים..הגעתי אליו כמה ימים לאחר הסיום והוא אמר לי שיש לי ביוץ מהסרטים ונתן לי להזריק אוביטרל זה היה בתאריך 16.12 יום למחרת על הבוקר עשינו השבחת זרע וביצענו הזרעה.
יום למחרת ביום שישי ה18.12 על הבוקר עשינו שוב השבחה ושוב הזרעה.
היום ה24.12 , 8 ימים לאחר ההזרקה ושבוע מההזרעה הראשונה סתם מסקרנות עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא שלילי.
בכל המקומות אני קוראת שאוביטרל נשאר בגוף במשך 10-12 יום והייתי אמורה לראות תוצאה חיובית , זה אומר שכבר פגה לי ההשפעה של הזריקה וזה משקף את המציאות שאני לא בהיריון או שפשוט עשיתי ממש ממש מוקדם מידי חחחח וזה לא מראה שום דבר ?????
כמובן ששבוע הבא ביום חמישי אעשה בדיקת דם וזו התשובה הכי נכונה אבל סתם רציתי להתייעץ כי כמה ימים אחרי ההזרעה פתאום הבטן שלי נפוחה,יש לי במשך כל היום הרגשה של כיווץ בבטן...ביומיים שלושה האחרונים התחילו לי כאבי ראש,בחילות...היום כאבים בפיטמות....
זה אומר משהו או לא לייחס לזה חשיבות ??
אשמח לעזרתכן , דעתכן .. מאוד חשוב לנו להיקלט.
תודה