שבוע אחרי הזרעה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה כאן..
    אני בת 25 ואני ובן זוגי מנסים להיכנס להיריון כבר חצי שנה,בהתחלה אני לא הייתי מבייצת..היו לי בעיות שהייתי מקבלת מחזור פעם בחצי שנה ופשוט לא מבייצת.
    לאחר מכן חשבנו אולי לבן זוג שלי יש בעיה בזרע ועשינו בדיקות זרע ויצא תקין.
    לאחר כמה ניסיונות הרופא פשוט אמר בוא נעשה השבחת זרע והזרעה ותיקחי כדורי איקקלומין.
    ב28.11 קיבלתי מחזור הגעתי לרופא נשים מפה לשם הוא נתן לי להתחיל איקקלומין,פעמיים ביום במשך 5 ימים..הגעתי אליו כמה ימים לאחר הסיום והוא אמר לי שיש לי ביוץ מהסרטים ונתן לי להזריק אוביטרל זה היה בתאריך 16.12 יום למחרת על הבוקר עשינו השבחת זרע וביצענו הזרעה.
    יום למחרת ביום שישי ה18.12 על הבוקר עשינו שוב השבחה ושוב הזרעה.
    היום ה24.12 , 8 ימים לאחר ההזרקה ושבוע מההזרעה הראשונה סתם מסקרנות עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא שלילי.
    בכל המקומות אני קוראת שאוביטרל נשאר בגוף במשך 10-12 יום והייתי אמורה לראות תוצאה חיובית , זה אומר שכבר פגה לי ההשפעה של הזריקה וזה משקף את המציאות שאני לא בהיריון או שפשוט עשיתי ממש ממש מוקדם מידי חחחח וזה לא מראה שום דבר ?????
    כמובן ששבוע הבא ביום חמישי אעשה בדיקת דם וזו התשובה הכי נכונה אבל סתם רציתי להתייעץ כי כמה ימים אחרי ההזרעה פתאום הבטן שלי נפוחה,יש לי במשך כל היום הרגשה של כיווץ בבטן...ביומיים שלושה האחרונים התחילו לי כאבי ראש,בחילות...היום כאבים בפיטמות....
    זה אומר משהו או לא לייחס לזה חשיבות ??

אשמח לעזרתכן , דעתכן .. מאוד חשוב לנו להיקלט.

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • אוביטרול נשאר בגוף 12 ימים בערך.. אין מה לעשות לפני בדיקת הריון , גם אם את בהריון זה ממש חלש עכשיו ואת לא תוכלי לראות , מאחלת לך שכל מה שאת מרגישה זה בגלל שאת בהריון .. תעשי בדיקה שוב עוד 4 ימים שתהיי ביום ה 12 , ואם עדין לא קיבלת תלכי יום אחרי זה לבדיקות דם . מאחלת לך הצלחה ושתיקלטי !!
  • היי,
    קודם כל תודה על המענה..
    קראתי שאוביטרול נשאר בגוף 12 יום אך גם קראתי שבגלל ההשפעה שלו בדיקות ביתיות יוצאות חיוביות.
    הבדיקה שלי יצאה שלילית כמובן שאם אני בהיריון בע״ה זה ממש חלש ובגלל זה ראיתי שלילי
    השאלה שלי אם זה הגיוני שההשפעה כבר יצאה לי מהגוף לפני הזמן ? זה שיצא לי שלילי לא אומר שבוודאות אני לא בהיריון נכון?
  • את יכולה לעשות מחר בבוקא כבר בדיקה .. תהיי ביום ה 12 לא?
  • מחר אני אהיה ביום ה- 11 מההזרעה הראשונה ו12 יום מאז שהזרקתי.
    אז ביום שלישי ביום ה12 מההזרעה הראשונה לעשות בדיקה ?
  • אשמח לדעת אם בסוף אכן זה היה היריון ? :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה