חייבת עזרה אני בלחץ סליחה מראש על החפירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי פעם ראשונה טיפול iui אחרי כמעט שנה שניסנו טבעי להיכנס ולא הצלחנו הבעיה שלי אין כצעט ביוץ החודש ביצתי טבעי ויש לי כמו כאבי מחזור החזה רוצח אותיי ויש לי כמו מהטבור עד למטה דקירות מטורפות נשאר עוד כמה ימים עד הבדיקת דם אבל אני בלחץץץ
4 תגובות
עמוד 1
  • ועשיתי זריקה לפני ועכשיו אני עם אנדומטרין
  • כאב בחזה היה לי אחרי אוביטרל. מהתמיכה גם יכול להיות קצת. גם מיחושים שונים בבטן, כמו פרפרים ותחושה ״שיש שם משהו״ אבל לא לא מעיד על כלום. אם הכאב בבטן חזק ויש ממש פריחה באיזור הדקירה יכול להיות שאת אלרגית למשהו ושווה להעיעץ עם הרופא.
  • בגלל שכבר עברתי כבר אכזבות בתהליך השונה וכבר עברתי כבר וכמה זריקות וכדורים אני מבינה קצת
    אני לא מרגישה שיש משהו אני פשוט סובלת נורא מכאבי בטן כמו לפני מחזור כבר שבוע ויש לי איחור וממהתחלה של הטיפולים הכל סדיר ואני עיפה בטירוף כל הזמן אני לא רוצה לפתח צפיות אבל אני מרגישה כבר כאילו הגוף שלי לא שלי. ואף אחד לא מבין ממי שידוע אמא שלי ובעלי
  • קודם כל להירגע...
    דבר שני, התמיכה גורמת לתופעות כפי שציינת...
    מקווה שזה מבשר טובות!
    מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה