עורף מעובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , הריון שני אחרי 5 שנים, אחרי סקירת מערכות ראשונה בשבוע 15+3 ממצא יחיד לא תקין- עורף מעובה 5 ממ, יש לציין ששקיפות עורפית הייתה תקינה, בימים הראשונים להריון כשעדיין לא ידעתי על ההריון הייתי מאושפזת בבית חולים אחרי בדיקה שעברתי בהרדמה כללית ועשו לי 8 צילומי רנטגן בבטן ועברתי תגובה אלרגית לאינפוזיה עם פראמין שגרמה לי לעיוות שרירים למספר דקות עד שהרופאים שמו לב, סיפרתי לרופא נשים שלי והוא לא ייחס חשיבות למקרה הזה , עכשיו אחרי הממצא שבסקירה עולות לי שוב החרדות שאולי משהו השתבש בגלל כל הימים בבית החולים,
    האם יכול להיות שבאמת יש קשר בין הדברים?
    מה עליי לעשות עכשיו ? קבעתי תור לבדיקת הרמוני לdna עוברי זה יכול לגלות מה הבעיה?
    אני נורא מפחדת מבדיקת מי שפיר
    יש אפשרות שעורף מעובה לא מחייב שיש בעיה לעובר?
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה ממצא על גבול התקין, כך שייתכן שיש מהומה ודאגה רבה על לא כלום
    איני חושב שיש קשר בין צילומי הרנטגן לממצאים אלו
    אם כבר יש המלצה להמשיך ברור אז לא הייתי מספק בבדיקת הרמוני אלא בדיקור מי שפיר

ד"ר הדר

• האם בסוף התינוק תקין?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה