מי שפיר דיקור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בת 38 וכשאלד בלי נדר אהיה בדיוק בת 39.
    מדובר בהריון 3. בהריון הקודם ילדתי בגיל 35+ ולא חשבתי על כלל על דיקור.
    לפי סקר חלבון עוברי בגלל הגיל יצא לי סיכון מוגבר לתסמונת דאון 1:190.
    יש לי אפשרות לעשות בדיקת דם במקום והאמת שהתעניינתי ויש ביום שני באזור שלי אם ארצה. צריכה להחליט כי יתפסו או שכבר תפסו את התור.
    מצד שני יש לי תור דיקור ביום שלישי הזה בבלינסון דרך הקופה מבלי לדעת את שם הרופא. התעניינתי והבנתי שרק בכירים ומומחים עושים את הדיקור.
    לגבי הבדיקת דם הבנתי מהם שהם בודקים רק 5 כרומוזומים ו7 תסמונות ותוצאת האמינות לבדיקה לתסמונת דאון היא 99.9% ושאר התסמונות בין 80-95% לעומת דיקור שזה הכי וודאי ב-100%. החשש הגדול זו הפלה בגלל זיהום או משהו דומה לאחר הדיקור.
    כל שאר הבדיקות יצאו לי בסדר גמור. רק הגיל הוא המשפיע פה.
    אני ממש לחוצה, זה בשלישי הזה .. ואני חוששת שאם אעשה בדיקת דם לחילופין אפספס משהו כי זה לא וודאי. .
    אמרו לי בחברה שמבצעת בדיקת דם שעדיף משבוע 10 ועד 18 ( אגב אני בשבוע 18) כי אם אעשה בדיקה בשבוע 19 אז אני עלולה לקבל תשובה לא טובה בגלל הגיל כי זה סוג של סקר ואז אצטרך בכל מקרה דיקור רגיל.
    ואז אפספס את הדיקור הזה ביום שלישי ואצטרך לעשות דיקור בשבוע 20 ומשהו שזה מאוחר.
    השאלה העיקרית, האם לעשות רק בגלל הגיל ?והאם יש פה עוד בנות שעשו דיקור בבלינסון דרך הקופה ואיך היה ?
    תודה רבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה