כנסו בנות - זה חשוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    את האמת שנכנסתי לאתר יולדת מסיבה אחרת לגמרי, סיבה משמחת דווקא.
    אחרי שלוש שנים של נישואים התבשרתי ברוך השם בבשורות טובות.

אני רוצה להשתתף איתכן בצער וביאוש למה אלו היו מנת חלקי למשך שלושת השנים האחרונות.
    אני יכולה רק לשמח אותכן שאסור להתייאש וגם אישה שמנסה,ומנסה, ומנסה ומרגישה שזהו היא הולכת לגמור את החיים בצורה כזו שתדע שהשם לא ייתן לזה לקרות וכל עקרה ומעוכבת בסוף נפקדת.

אז ככה - אחרי שנתיים וקצת של בכיות, תפילות ובדיקות אצל 10 רופאי נשים שונים ושונות החלטתי שאני לא מחכה יותר, הרגשתי שאני מתחילה לשנוא את עצמי, את הסביבה, כל אישה שאני שומעת שנקלטה נהיית באותו רגע האויבת הכי גדולה שלי.. החלטתי שאני הולכת צעד אחד קדימה - לרופא מומחה לבעיות פריון. לא היה לי שום חיבוק מצד הבעל למה הוא לא הסכים לשמוע את המילה 'טיפולים' אבל התעקשתי ולבסוף הלכנו לרופא מומחה בשם פרופ' ברי קפלן בקריית אונו (מס' 0505200143, 03-5355828) בשנייה הראשונה שהוא ביצע לי אולטרה סאונד גינקולוגי הוא אמר לי בקלילות כזו 'אה.. שחלה פוליסטית.. שטויות" התחלתי לבכות בהיסטריה למה עוד לא הבנתי את המשמעות האמתית של זה אלא בסך הכל הבנתי שיש לי בעיה.

אז אומנם הייתי מטופלת אצלו למשך כמה חודשים נוספים, שבמהלכם הייתי צריכה לקחת כדורים ולאחר חודש שראיתי שלא הצליח והמשכתי עם ההיסטריה הלכתי אליו שוב וביקשתי טיפול רציני יותר, אז הוא הביא לי זריקות לבטן שאותם עשיתי למשך 3 חודשים נוספים..

לפני חודשיים שהחלטתי שאני מרפה קצת ונותנת לגוף חודש אחד של שקט ומנוחה מהזריקות האלה, פשוט חיכיתי וחיכיתי והמחזור לא הופיע ........

אני רוצה להגיד לכן שרק אישה שרוצה להיכנס להריון ולא מצליחה יכולה להבין אישה שרוצה להיכנס להריון ולא מצליחה, בגלל זה הרגשתי חובה מסוימת כן להיכנס לפורום הזה למה אני מבינה כל אחת ואחת פה עד עמקי נשמתי.

תזכרו בנות, אין יאוש בעולם כלל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה