הריון? מחזור שמאחר? עזרההה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אני ובעלי מנסים מאפריל בערך להיכנס להריון, חייבת לציין שהמחזור שלי לא סדיר- נע בין 32 יום ל-40 יום פלוס מינוס. הווסת האחרונה הגיעה ב-22.10, ובתאריך 6.11 וביום למחרת מקלוני הביוץ הראו שיש ביוץ.

בתאריך 13.11 התחילו הפרשות חומות..כמעט ולא דמיות.. ברמה שלא מפריעה או דורשת פד או טמפון. עשיתי בדיקת דם לבדוק האם מדובר בהריון והאם ההפרשות היו השתרשות, אך התשובה יצאה שלילית. עד היום עדיין לא הגיע המחזור. האם יכול להיות שבכל זאת יש הריון? יש טעם לבדוק שוב? עברו כבר 49 יום מהמחזור האחרון...מבולבלת ומיואשת כבר לגמרי :(
6 תגובות
עמוד 1
  • זה כבר הרבה זמן שלא הגיע לך המחזור. לדעתי תיגשי לרופא לבדיקה בגלל שאין מחזור ואז גם תדעי אם מדובר בהריון . ואני הכי מבינה את התסכול גם אני מנסה כבר מיולי וכל חודש רק מייאש יותר ויותרררר :( . שיהיה לנו בהצלחה ובשורות טובות אמןן עוד החודש לשתינו
  • עשיתי בדיקת שתן אתמול והבדיקה יצאה שלילית.. מה יכול להיות הסיבה לאיחור? עדיין לא הגיע המחזור מ-22/10.
  • זה המון זמן לדעתי תיגש לרופא נשים
  • הי אלינור יקרה,
    האם לאורך כל השנים ישנה אי סדירות בוסת ?
    אני כמובן מדברת על תקופות בהן לא נטלת גלולות....
    ישנם צמחי מרפא כמו שיח אברהם אשר מאזנים את המחזור ההורמונלי....
    אשמח לעזור לך, תכתבי לי
    בהצלחה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי,

נטלתי גלולות עד אמצע מרץ - הפסקתי כשהתחתנתי.
    ממרץ 2015, המחזור נע בין 32-40 יום בערך. החודש, זה המחזור הארוך ביותר מאז.
    פעם ראשונה שככה נתקלת בדבר כזה. אגב, הוא עדיין לא הגיע.
  • הצמח שיח אברהם אמור לעזור לך להסדיר את המחזור החודשי.
    בכל אופן, וכמובן, אין זה תחליף לביקורת אצל רופא נשים, על מנת לוודא שאין בעיה כזו או אחרת.
    בהצלחה!
    וקליטה מהירה אמן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה