בבקשה עזרה כבר מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. בת 25 מנסה כבר חצי שנה ללא הצלחה... מחזור סדיר כל 28 יום,מבייצת כל חודש ע"פ הרופא וע"פ בדיקות ביוץ. בחודשים האחרונים יש לי כמה ימים של הפרשות חומות לפני מועד המחזור ורק בתאריך המחזור מתחיל הדם, האם יכול להיות שזאת הסיבה? יש לציין שההפרשות האלה התחילו רק אחרי כשסיימתי לקחת כדורי פרימולוט נור בגלל החתונה. (נטלתי במשך חודשיים את הכדורים) לפני הכדורים המחזור היה מתחיל כדם באופן נורמלי. ועוד שאלה, הפחתתי בשתיית אלכוהול ואני אוכלת הרבה יותר ירקות מבעבר, הבעיה שאני מעשנת בערך קופסא ביום. האם זה גם יכול לעכב? אוף כבר מיואשת.
3 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה
    מתנצלת על האיחור בתשובה
    השתנה המסך תצוגה...ולצערי פספסתי את הודעתך ....
    בכל מקרה, ממליצה לך להיעזר בהנחיות שפרסמתי כאן בראש העמוד לגבי תזונה שמעודדת פריון
    אם הכל אצלך ואצל בן זוגך תקין (אם לא נבדק אז שיבדק), אז יתכן שהסיבה היא רגשית ואז מומלץ לבצע טיפולים ברפואה משלימה כגון רפלקסולוגיה או דיקור.
    בכל מקרה המון הצלחה!!!
    יעל
  • תודה רבה יעל על ההתייחסות. פרסמתי הודעה חדשה לגבי מעקב זקיקים אשמח אם תעני לי. לגבי בעלי הוא לא נבדק
  • עניתי לך :-)
    לגבי בעלך- ממליצה בחום שיבדק :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה