שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    אז זהו מחר הגיע היום להתחיל את כל הטיפול ממש מחר אני צריכה להגיע לאסף הרופא לבדיקת דם ואולטרסאדנד לאחר שהזרקתי דקפפיל
    השאלה היא כזאת אני אמורה להיות מחר ביום השני לווסת והיא עדיין לא הופיעה אני כרגע עסוקה בלתהות למה היא באה כשאני לא רוצה ועכשיו שעליי להתחיל בטיפול היא לא באה( ובדרכ אני עצבנית ביום הזה וכאבי גב ואני כמו שור ולא עצבנית בכלל)וגם אין מצב שאני בהריון
    האם הזריקות האלה משפיעות על הווסת
    והאם זה קריטי במידה ומחר אני לא אקבל ועדיין אלך לבית חולים . .

תודה
    ושנתבשר בבשורות טובות
10 תגובות
עמוד 1
  • היי. גם אני צריכה להתחיל בימים בקרובים את הטיפול באסף הרופא(אולי נפגש) לי הם אמרו לא להגיע לפני הוסת. ומאוד יכול להיות שיש עיכוב בגלל השינויים ההורמונליים. אני הפסקתי תמיכה ביום שני וכל יום צפויה לקבל אבל יכול להיות שיקח יותר מיומיים
  • היי מלינה
    דאגתי נורא כי הרופא אמר לי לבוא ביום השני לווסת לבית חולים ולא תפסתי אותו לא היה למי לפנות
    למזלי המזכירה חזרה אליי ואמרה שבכל זאת אני יגיע
    כי זו גם בדיקה לראות אם הגוף שלי מגיב טוב לטיפול
    בכל אופן מקווה שעד מחר הווסת(המנוולת)תבוא והכל יהיה בסדר בבדיקות ואני לא אצטרך להזריק משהו אחר או לעבור טיפול אחר
    מאחלת לך ולי שהות קצרה באסף הרופא ושהטיפול יצליח מה שכמובן אני מאחלת לכל הבנות פו גם

לילה טוב:)
  • היי שיהיה לך המון בהצלחה!!
    גם אני מטופלת באסף הרופא יש שם אחלה צוות :)
  • תודה רבה!
    כן שמעתי הרבה על הצוות שם עוד אפילו שלא הייתי בכיוון לשם:)
    וגם הרופא שלי שם אז זה בכלל נחמד
    והיום הייתי פעם ראשונה באמת מקסימים
    הוסיפו לי להזריק מונגון עם האבקה
    ולהתחיל בדיאטה זה קצת הבאסה כי אני אוהבת לאכול אבל זה למען מטרה טובה;)
    שיהיה לנו בהצלחה ואולי נפגש שם באחד הימים??
  • תודה רבה!
    כן שמעתי הרבה על הצוות שם עוד אפילו שלא הייתי בכיוון לשם:)
    וגם הרופא שלי שם אז זה בכלל נחמד
    והיום הייתי פעם ראשונה באמת מקסימים
    הוסיפו לי להזריק מונגון עם האבקה
    ולהתחיל בדיאטה זה קצת הבאסה כי אני אוהבת לאכול אבל זה למען מטרה טובה;)
    שיהיה לנו בהצלחה ואולי נפגש שם באחד הימים??
  • היי מיכל
    מי הרופא שמטפל בך שם?
    אצלי אין אחד מיוחד אבל אני מאוד אוהבת את ד"ר רזיאל ובן עמי
    וגם אני מאוד מלאה חייבת דיאטה אבל לא מצליחה אוף!! אוהבת לאכול :)
  • שאלה לבייבי: מי קובע אחרי כל בדיקת דם מה להזריק וכמה לקחת? מי מעדכן את הפרוטוקול תוך כדי הטיפול? מתי/מי ואיך קובעים פרוטוקול חדש אם הטיפול לא הצליח( זאת לא ממש מחשבה נכונה לפני ivf ראשון אבל אני ריאלית), ז״א איך את יודעת מה להתחיל אחרי שביטא שלילית וקיבלת וסת.
  • הרופא שלי זה פרופסור רון אל למרות שאת האולטרסאנד עשה לי דר ברקת משהו
    האמת מחכה לראות מי כל אלה שאמרת כי שמעתי רק דברים טובים
    יש לי שאלה
    מחר אני מזריקה גם מנוגון אם אתן מכירות
    אני פשוט לא זוכרת על כל כמה אמפולות של אבקה צריך מים(אמפולת ממס נוזל)
    מקווה שהפעם גם תעזרו לי כמו תמיד;)
    ודרך אגב שעות ההזרקה עברו לתשע בערב לא מומלץ בשבע בבוקר
  • אם המינון 75, זה אמפולה אחת שממיסים במים מאמפולה אחת. 150- שתי אמפולות ב 1 מים. 225- שלוש אמפולות ב 1 מים. מקסימום ניתן להמיס 3 אמפולות אבקה ע״י אמפולת מים אחת. צריך להמיס טוב טוב את האבקה הראשונה, לשטוף את כל הבקבוקון ולאחר פיפטציה טובה שואבים למזרק הערבוב ועוברים לאמפולת אבקה נוספת. בסוף מחליפים את מחט הערבוב למחט הזרקה.
    מה שאותי קצת מלחיץ הוא שמחט ההזרקה התת עורית שקיבלתי מהאחות בקופה שלי נראת לי עבה. היא בטוח יותר עבה מגונל ואוביטרל שאותם יצא לי להזריק עד כה.

בפגישה הראשונה קיבל אותי ד״ר יונתן ברקת וקבע את הפרוטוקול. מעניין מי יהיה מחר בבדיקת הדם הראשונה. למי ידווחו על התוצאות?
    מה הכוונה שרון אל הוא הרופא שלך? בפרטי? כי באסף הרופא את לא יכולה לבחור רופא...
  • היי בוקר טוב
    תודה רבה על ההסבר המפורט
    כן הכוונה שלי הלכתי לפרטי אחרי שבקופה שלי לא עזרו לנו כמו שצריך ומאז שפגשנו את רון אל נהינו יותר אופטימים ורואים קצת אור
    ואכן כך באסף הרופא את לא תמיד בוחרת אבל אין מה לדאוג הבנתי כולם שם מצויינים ויחס טוב וזה הכי חשוב

שיהיה לנו בהצלחה רבה ושהות קצרה שמה ורק בשורות טובות.;)

ושבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה