נס חנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אז הייתי חייבת לשתף אתכן באושר הזה כי עדיין אף אחד לא יודע אפילו בעלי, היום אחרי עבודה אבשר לו את החדשות שחיכינו להם יותר משנתיים.
    אז ככה עברנו טיפול באקקלומין, 3 הזרעות עם הורמונים, 3 הפריות ו2 החזרות של מוקפאים וכלום!!! והחודש שהיינו בהפסקה בין הטיפולים בדרך להתחיל טיפול עם רופא פרטי באסותה נקלטתי טבעי!!!
    המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר ותמיד לפני הטיפול לקחתי פרוברה כדי לקבל מחזור ולא לחכות שיגיע לבד.
    החודש אמרתי אני אחכה שיגיע לבד לראות מתי זה יקרה, אז אחרי חודש וחצי מהוסת האחרונה הרגשתי שמשהו קורה ועשיתי בדיקת שתן ביתית פעם ראשונה בחיים -ויצא חיובית !!! לא אמרתי לבעלי כי רציתי להיות בטוחה שזה נכון כדי לא לאכזב אותו.
    כמובן שאחרי כל מה שעברנו היה קשה לי להאמין והיום עשיתי בדיקת בטא שיצא 78885.
    אז זהו בנות כנראה לכל אחת יש מסלול שחייבת לעבור ומתישהו זה פשוט מגיע אין יותר מאושרת ממני ומאחלת לכוכלן לחוות את זה בקרוב

עוד משהו שאני חייבת להוסיף, בדיוק מהמחזור האחרון התחלנו לקחת ביחד עם בעלי תוספת של צמח מרפא שנקרא מאקה- תקראו באינטרנט אמרים שזה משפר פוריות אצל שני המינים משפר את איכות הזרע ומאזן הורמונלית.
    אני לא יודעת עם בזכות זה נקלטתי אבל העובדות מדברות בעד עצמן.

המון בהצלחה לכולן ואני סיימתי לחפור
14 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף!!!!!
    שיהיה רק במזל, הריון קל, ארוך ומשעמם
  • איזה יופי
    בשעה טובה וומזל טוב
    שיהיה לך הריון קל ותקין
  • הכי מרגששש שישש!!
    שמחה בשבילך
    שיהיה לך המשך הריון קל ותקין
  • איפה ניתן להשיג את צמח המאקה ?
  • איזה אושר! אמן על כל אחת ואחת מאיתנו

חנוש
  • איזה אושר! אמן על כל אחת ואחת מאיתנו

חנוש
  • מזל טוב !!! גם לי קרה ככה רק שאני עברתי 14 הפריות שלא הצליחו ובסוף נקלטתי טבעי... בהצלחה
  • וואו איזה מרגש!
    ממש נס חנוכה!!
  • תודה בנות אתן מקסימות, אני עדיין לא מעכלת ומפחדת לשמוח יותר מדי.
    לגבי צמח מאקה, זה מגיע בכדורים אני קניתי דרך אינטרנט אתר בטוח הזמנתי ממנו הרבה פעמים זה הלינק לאתר.
    http://il.iherb.com/Now-Foods-Maca-500-mg-100-Veggie-Capsules/336

ושוב המון בהצלחה לכולן ,הרבה סבלנות ורוגע
  • תודה על הקישור הזמנתי הרגע :)
    זה גם לגבר ולאישה? וכמה לקחת ביום?
  • איזה יופי בהחלט נס חנוכה...
    שיהיה המון מזל טוב
    הריון קל ובריא
  • תודה יערית,

בייבי, כן זה גם לגבר וגם לאישה לקחנו 2 כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב.
    תראי להגיד בוודאות שזה מה שעזר אף אחד לא יכול, פשוט בעיית הפוריות שלנו הייתה שאני פולציסיטית עם מחזור לא סדיר ובעלי עם זרע בינוני-נמוך לא הכי גרוע שיש.
    מה שבטוח זה לא מזיק ואין ה להפסיד בכל מקרה, צריך לנסות הכל.

אמן אמן שגם לך יעזור ולכל הבנות באתר.
  • אני לא מסתמכת על זה ניסיתי ואני ימשיך לנסות כל מה שיכול להגביר את הסיכויים ולעזור
    גם לבעלי יש בעיה קצת עם הזרע.. נקווה לבשורות טובות במהרה ותודה על העזרה
  • מזל טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה