זירוז לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 35 להריוני מהפריה חוץ גופית תודה לאל ונחשבת הריון בסיכון בשל hcg מוגבר בחלבון עוברי. מעקב בשבוע 34 תפקודי כבד וכליות תקינים, מלחי מרה 3.8( ערכים תקינים 0-10) , שיליה אחורית גבוהה, מי שפיר תקין והיא שוקלת 2400, לחץ דם 63/93 ואין חלבון בשתן. נאמר לי סיום הריון בשבוע 38, מדובר בהריון יקר ירר ואני פוחדת.. האם אני יכולה לבקש זירוז בשבוע 37?? שכן ההריון מהפריה, יש כאבי ראש ועקצוצים בגוף והhcg היה מוגבר 3.2 בחלבון עוברי. אני פוחדת

חס
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

HCG הוא גורם סיכון לרעלת הריון ועיכוב גדילה תוך רחמי
    בערכי ה - HCG שלך תוספת הסיכון היא מאוד נמוכה ועבודה שאכן עד עכשיו אף אחד מן הסיבוכים הללו לא התרחש - זה נאמר בכדי שתהיי רגועה ולא תפחדי, כי אין צורך.

את יכולה לבקש זירוז קודם לכן אבל אני בספק אם יאשרו לך. יותר מזה, איני חושב שאת צריכה גם זירוז בשבוע 38 ואם הכל ימשיך להיות תקין אז אפשר לחכות עוד.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה