מתחילה הפריה ראשונה .. מפחדת .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב , פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה ,לרוב אני רק קוראת את מה שאתן כותבות... אני ובעלי עברנו 3 נסיונות טבעיים עם גונל , ו 2 הזרעות , עשיתי צילום רחם שיצא תקין , הזרע שלו בסדר , ואצלי הרופא אמר שיש לי שחלות פוליצסטיות..
    מטופלת אצל ד"ר ווליוביץ... השבוע קיבלתי אישור להפריה. ואני קצת מפחדת מהתהליך.. האם יש סיכוי להיקלט בהפריה ראשונה.? יש כאן מישהי שהצליחה?? מה הסיכוין להיקלט בהפריה ??

חנוש
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חן! מאחלת לך שהות קצרה בפורום. תמיד יש סיכוי להיקלט גם בפעם הראשונה. אני לא יודעת מי נקלטה בראשונה אבל בהפרייה שניה יש פה כמה בנות שהצליחו, גם אני.
    קחי את התהליך הזה בלי חשש. אני בכל אופן אוהבת את ההרדמה וההתעוררות ממנה נעימה. התחושה שעושים הכל על מנת ליצור יצור חי היא אלוהית. תהיי גיבורה, תחשבי חיובי, תעבירי את הזמן בהתעסקויות שונות והכל יהיה טוב! נקודת הפתיחה שלכם מעולה- הזרע טוב! ושחלות פוליצסטיות פותרים בקלות. אז יאללה- שיהיה בהצלחה!!
  • תודה רבה מאמי .. אני לקחתי מאוד קשה את כל המצב הזה .. דיכאון , בכי , כמעט והפסקתי לעבוד.. כנראה זה ההורומונים שככה שיבשו אותי .. אבל הפעם החלטתי שאני לא רוצה לעבור את זה לבד.. במיוחד שאף אחד מהמשפחות שלנו לא יודע על זה .. בגלל זה נכנסתי לפורום.. מקווה שהכל ילך בסדר.. אני כבר מתה להיות אחרי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה