בייבי 555 /מיימורי/מישהי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי נקלטתי אחרי הזרעה ראשונה עם הורמונים שבוע 6+4 דימומים שהתגברו אחרי בדיקה במוקד התברר כהפלה ... הרופא במוקד והרופא שלי אמרן שזה יפול לבד.... שק קטן 4 ממ לאחא שיפסקו הדימומים לנגיע אליו להפניה לאולטרסנד היום כמעט שבוע אחרי עדין דימומים לפעמים חזקים לפעמים מועטים השאלה עד מתי???? והאם המליצו לחזור ישר לטיפולים במחזור הבא תודה לעונות
4 תגובות
עמוד 1
  • היי עמיתוש. אצלי ההפלה לא היתה טבעית אז אני לא יודעת לענות לך באופן מדוייק. אבל נראה לי שכל גוף מגיב אחרת. לדעתי, צרי קשר עם הרופא ותאמרי לו שהדימום ממשיך ושינחה אותך מתי להגיע אליו. אצלי אחרי כדורי ציטוטק היו שבועיים דימומים באים והולכים. וכשהרופא בדק אותי לאחר שבועיים אמר שנשאר חומר הריוני רב והפנה אותי לגרידה.
    לאחר שסיימתי עם הגרידה וקיבלתי ווסת- הרופא אישר שניתן להתחיל טיפול וכך עשינו.
  • ששאלתי אותו אמר לי שאין זמן מדויק לכמה זמן זה לוקח פשוט להגיע אליו עם הפסקת הדימומים.... לכן פניתי אליכן מניסיון אישי(לצערי) תודה בכל אופן שתהיה הקלטות מהירה ותקינה ורק בשורות טובות
  • היי קודם כל ממש צר לי לשמוע מקווה שפעם הבאה תהיה יותר טובה..
    אצלי עדין לא ראו שק זה נפל ממש מוקדם פשוט ברגע שהבטא ירדה הפסקתי תמיכה ואחרי 3 ימים קיבלתי ווסת אבל ממש חזקה ועם כאבים..
    פשוט תעקבי כל שבוע שרמות הבטא יורדות ותוכן ההריון יוצא באולטרהסאונד..
    לפי דעתי אפשר להתחיל ישר סבב נוסף..
  • האם הפסקת הדימומים מעידה שההפלה הסתיימה??? יש מצב שנשאר משהו למרות שהפסיקו הדימומים?? אני יודעץ שצריכה לבדוק באולטרסנג אבל עד שאגש לרופא (שבת בפתח)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה